Robin "Mos" Andersson gör comeback i "Paradise hotel". Foto: JOHNNY WOHLIN / FOTO: JOHNNY WOHLIN/TV3Robin "Mos" Andersson gör comeback i "Paradise hotel". Foto: JOHNNY WOHLIN / FOTO: JOHNNY WOHLIN/TV3
Robin "Mos" Andersson gör comeback i "Paradise hotel".  Foto: JOHNNY WOHLIN / FOTO: JOHNNY WOHLIN/TV3
Robin "Mos" Andersson vann "Paradise Hotel" 2015. Nu är han med igen. Foto: TV3Robin "Mos" Andersson vann "Paradise Hotel" 2015. Nu är han med igen. Foto: TV3
Robin "Mos" Andersson vann "Paradise Hotel" 2015. Nu är han med igen.  Foto: TV3

Skrällen – Robin "Mos" tillbaka i Paradise Hotel

Publicerad

Robin "Mos" Andersson och Josefine Caarle vann "Paradise hotel" 2015.

Nu ska Mos återupprepa bedriften – han är nämligen klar för den nya säsongen av skandalsåpan som sänds på TV3 i höst.

"Levande legend på skärmen nu", skriver ett lyckligt fan på Instagram.

2015 vann jokrarna Robin "Mos" Andersson och Josefine Caarle en överlägsen seger i "Paradise hotel". Nu står det klart att Mos gör comeback i TV3:s populära skandalsåpa.

"Robin 'Mos' Andersson återvänder till 'Paradise hotel i höst", skriver TV3 på sitt officiella konto för "Paradise Hotel". Sedan tidigare är även Jeppe Johansson, som svek Aina Lesse och kastade kulan i "Paradise hotel" 2013 samt Kristian Täljeblad som var med i säsongen från 2014, klara för den nya säsongen.

 

https://www.facebook.com/paradisehotelse/photos/a.442010879087.238789.142523454087/10155297278839088/?type=3&theater

 

Höstens säsong av "Paradise hotel" är en best of med gamla deltagare.

Det är dock inte alla fans som är nöjda med upplägget.

"Varför ta in folk som redan vunnit? Där finns gott om gamla drama queens att välja på som inte vunnit", skriver en person på Facebook.

"Han har redan vunnit kan ni inte åtminstone ta någon som inte har vunnit", skriver en annan.

 

LÄS MER: Jeppe tillbaka i "Paradise hotel" efter stora skandalen 

 

På Robin "Mos" Anderssons Instagram är tongångarna dock vänligare.

"Hörde jag 'Paradise Hotel'?", skriver Mos och får direkt medhåll.

"Fan vad nice Mos! Legend är du!", skriver en person.

"Levande legend på skärmen nu", skriver en annan person.

Robin "Mos" Andersson om vinsten

När Josefine Caarle och Robin "Mos" Andersson vann "Paradise hotel" var det med en överlägsen seger. De fick nämligen alla röster i den viktiga finalen.

– Det känns overkligt! Det är svårt att fatta att ”Shit, jag har vunnit ‘Paradise hotel'”. Jag har inte kunnat ta in det, det är så mäktigt att alla röstade på oss. Jag är så lycklig, sa Robin ”Mos” Andersson då.

 

LÄS MER: Josefine Caarle och Robin "Mos" Andersson vann "Paradise hotel"

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag