Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skräckisarna du måste se – 16 serier och filmer

Älskar du skräckisar som får hjärtat att banka? Mattias Bergqvist har tipsen.

Rädsla, spänning, obehag och äckel. 

Begreppet skräck är en definitionsfråga och i film- och tv-världen en genre ojämn så det förslår. Oftare än tidigare flyter dessutom populärkulturens genrer in i varandra i en befruktning som gör resultatet mer intressant än någonsin. 

Expressens tv-kritiker Mattias Bergqvist tipsar om 16 filmer och serier på Netflix, Viaplay, C More och HBO Nordic som kan ge dig hicka, men som framför allt är sådana som måste ses.

Expressen Premium

Läs Expressen Premium gratis hela sommaren

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 31 juli. Premium är en tillsvidareprenumeration, efter den 31 juli betalar du 69 kr/mån. Du kan säga upp när du vill och har ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium - läs gratis hela sommaren” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Hur mycket mer får jag om jag stannar två år till?

Kristina Kamp svarar på läsarnas frågor om pension

Kihlström: Jag kör den bästa spiken i V75 själv

PREMIÄR: Missa inte Inside V75 – med Örjan Kihlström

Dotterns inspelning avslöjade styvpappa

Skulle ”lära henne” • 13 års fängelse och utvisning