Steffo Törnquist fyller 62 år och gratuleras av sina kolleger i Nyhetesmorgon. Foto: TV4Steffo Törnquist fyller 62 år och gratuleras av sina kolleger i Nyhetesmorgon. Foto: TV4
Steffo Törnquist fyller 62 år och gratuleras av sina kolleger i Nyhetesmorgon. Foto: TV4
Bland annat bjuder de på en skrattkavalkad i tv.Bland annat bjuder de på en skrattkavalkad i tv.
Bland annat bjuder de på en skrattkavalkad i tv.

Sköna överraskningen för Steffo i sändningen

Publicerad

I fredagens "Nyhetsmorgon" passar TV4-programledarna Jenny Strömstedt och Anders Pihlblad på att skicka en skön födelsedagshälsning till kollegan Steffo Törnquist som fyller 62 år.

TV4-profieln har nyss kommit hem från en resa i Kenya – och överraskas av kollegornas videosamtal.

TV4-profilen Steffo Törnquist firar på fredagen sin 62:a födelsedag och nyss hemkommen från en resa till Kenya överraskas han av sina kolleger på Nyhetsmorgon. 

– Det har ju varit tråkigt att du inte varit här, men vi har haft roligt ändå, säger Jenny Strömstedt i sändningen.

Steffo hyllas med skrattkavalkad

Programledarna hyllar sin medarbetare för alla roliga stunder i sändningen och visar upp en serie klipp där saker och ting inte riktigt går som planerat och programledaren bjudit på många sköna skratt och tårar.

– Du är en riktig glädjespridare, säger Anders Pihlblad.

 

https://www.instagram.com/p/BdfT4R5nblF/?taken-by=steffo56

 

Sedan ringer de upp Steffo som bara en timme tidigare landat på Arlanda efter en resa i Kenya.

– Jag landade på Arlanda för en timme sedan och har inte fått en enda present ännu, berättar han i en videohälsning.

Under TV4-programledarens semester har Anders Pihlblad hoppat in i hans ställe i "Nyhetsmorgon".

För följarna på Instagram har Steffo redan delat med sig av semesterbilder av vilda djur, visat hur han och hustrun provat på kitesurfning på stranden och sett Karen Blixens gamla traktor.

– Det är helt galet Jag har varit inom tre meter från alla big five. Sett kanske 20 lejon inom bara två till tre meter, berättar Steffo.

 

https://www.instagram.com/p/BdlDQsannab/?taken-by=steffo56
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag