Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skilsmässan stoppades – nu agerar Blondinbella

Isabella Löwengrip och maken Odd Spångberg överklagar beslutet av tingsrätten. Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Blondinbella uppger att hon nu vill satsa på sig själv. Foto: /IBL / /IBL

Isabelle Löwengrip och maken Odd Spångberg ansökte om skilsmässa i fjol.
Skilsmässan gick aldrig i genom då ansökan om fullföljd inte kom in till tingsrätten – nu skickar de in ansökan på nytt.

Förra året ansökte Isabella Löwengrip, 27, och maken Odd Spångberg, 30, om skilsmässa. Ansökan stoppades då av tingsrätten. Nu agerar Blondinbella.

– Vi har skickat in en ny gemensam ansökan om skilsmässa till tingsrätten nu så förhoppningsvis ordnar det upp sig snart. Men det känns bra, säger hon.

 

LÄS MER: Blondinbella kan inte skilja sig från Odd – förrän 2019  

 

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg, som har varit gifta sedan 2014, fick uppgifter om att det dröjer till 2019 innan makarna kan skilja sig från varandra. 

"Det har stått i Media att jag och O fortfarande är gifta vilket är korrekt men båda våra ombud kommer överklaga då ingen av oss eller min advokat, som har fullmakt vid ärendet, har fått ett brev hem som skulle signeras. Tingsrätten måste ha missat. Hur som helst så är det inte hela världen, snart är det löst." skriver hon i sin blogg. 

"Äter middag ihop en dag i veckan"

Isabella Löwengrip berättar att hon och Odd Spångberg har en fin relation i dag trots deras förflutna.

– Vår relation är jättebra i dag, men det tog ett tag. Vi bor fem minuter i från varandra och äter middag ihop någon dag i veckan. Barnen tycker att det är kul, säger hon.

Efter den kortvariga romansen med Hampus Jarlbo, 27, berättar Blondinbella att hon nu njuter av singellivet.

– Jag har så mycket nya projekt på gång och känner att jag behöver få leva själv. Många kanske tycker att det är konstigt att jag lämnade en välfungerande relation. Nu drömmer jag om att få köpa en sjötomt på Lidingö och njuta av livet med mina barn, säger hon.

 

LÄS MER: Isabella Löwengrip har gjort slut med kärleken 

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!