Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skavlans familjebeslut
med Maria Bonnevie

Maria Bonnevie och Fredrik Skavlan. Foto: Marius Gulliksrud / STELLA PICTURES MARIUS GULLIKSRUD
Maria Bonnevie. Foto: Christian Örnberg

Fredrik Skavlan fyller 50 och tar sin pratshow "Skavlan" till New York.

I en intervju med norska VG berättar programledaren om kärleken till hustrun, om familjen och vad han fått offra för framgången.

– Jag har vänner jag skulle vilja träffa oftare, säger han till tidningen.

Nyligen meddelade Fredrik Skavlan, som fyllde 50 på fredagen, att nästa säsong av SVT-programmet "Skavlan" kommer spelas in i New York.

Det har tidigare spelats in i Stockholm.

Fredrik Skavlan har intervjuat profiler som Agnetha Fältskog, Noomi Rapace och Stellan Skarsgård i sin pratshow som sänts sedan 2009.

"Skavlan"-profilen om uppoffringen

Men framgången i karriären har kostat honom tid, berättar Fredrik Skavlan i en längre intervju med norska tidningen VG.

– Med en redaktion som håller till i två länder och en hel del resande, förutom att jag prioriterar att finnas där för barnen, finns inte mycket tid till annat. Jag har vänner jag skulle vilja träffa oftare. Och det finns många böcker och artiklar jag vill skriva, säger han till tidningen.

 

LÄS MER: Nu lämnar Skavlan Sverige för New York

 

Berättar om kärleken till Maria Bonnevie

I oktober förra året fick Fredrik Skavlan sitt femte barn. Det var hans och kärleken Maria Bonnevies, 42, andra gemensamma barn.

Paret har haft ett förhållande sedan 2006.

– Jag tror det var Sissel Gran som en gång sa att varje relation är en hemlighet. Det är Marias och mitt också. Det är inte för att jag inte vill säga något trevligt om henne, men det är så svårt att beskriva hur oändligt mycket jag älskar henne utan att det låter så klyschigt att det inte är sant, säger han till VG.

Fredrik Skavlan berättar i intervjun att ingen av dem är speciellt angelägna om att gifta sig.

Det finns heller inga planer på att skaffa fler barn.

– Efter fem tror jag att vi kan gå in för landning. Men jag har varit väldigt positiv till att få de jag har. Jag har inte varit en sådan som stretar emot, säger Fredrik Skavlan till tidningen.

 

LÄS MER: Fredrik Skavlan ställd – av Helins sexfråga

 

Fredrik Skavlan: "Ville ha barn direkt"

I en intervju med Ulf Elfving 2014 berättade Fredrik Skavlan att han ville skaffa barn med kärleken direkt efter att de hade blivit ett par.

– Jag var helt säker från början, jag ville ha barn direkt. Jag är inte den typen som tycker att nu får det vara nog. Man ångrar aldrig att man fått ett barn, de har gett mig så mycket alla tre tidigare. Det är grunden till att jag är en fortsatt vettig person tror jag. Jag är väldigt mycket en familjeman. Att få chansen en gång till, 22 år efter första barnet, är fantastiskt, sa han då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!