Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skarsgårds nya romans med Hollywoodstjärnan

Alexander Skarsgård Foto: ANDREW GOMBERT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Charlize Theron Foto: AKDE2 / SPLASHNEWS.COM / AKDE2 / SPLASHNEWS.COM/IBL SPLASH NEWS

Alexander Skarsgård och Charlize Theron dejtade första gången för redan sex år sedan. Enligt Daily Mail har paret nu återförentas. 

– De håller det så privat de kan men det är svårt att dölja. Båda två är exalterade över att vara tillsammans igen, säger en uppgiftslämnare till Daily Mail

Redan 2012 ryktades det om att hollywoodstjärnorna Alexander Skarsgård, 41, och Charlize Theron, 42, dejtade. Nu rapporterar Daily Mail att paret har återförenats.

– Första gången deras ögon möttes fanns det en attraktion. De har fortsatt att hålla kontakten sedan den första tiden de dejtade, säger en uppgiftslämnare till tidningen. 

Vidare berättar uppgiftslämnaren att Alexander Skarsgård ska ha träffat Charlize Therons adoptivbarn Jackson och August. 

 

LÄS MER: "Alexander Skarsgård har blivit en knullmaskin" 

 

"De håller det så privat de kan"

Theron avslutade sin relation med Sean Penn, 57, för tre år sedan och har varit singel sedan dess. Skarsgård hade ett två år långt förhållande med Alexa Chung, 34, fram till juni 2017. Under vintern ryktades det om att det forna paret hade återförenats för en tid. Men nu ska de alltså ha gått skilda vägar och Skarsgård återupptagit relationen med Charlize Theron.

Både Alexander Skarsgård och Charlize Theron är privata av sig och håller sig gärna ifrån Hollywoodlivet.  

– De håller det så privat de kan men det är svårt att dölja. Båda två är exalterade över att vara tillsammans igen, säger en uppgiftslämnaren. 

Charlize vet vad hon vill ha och vågar satsa på det. Uppgiftslämnaren menar att det är vad hon gjort med Alexander redan första gången och nu gjort igen.

– De är båda två rakt på sak. Charlize svär och har galen humor, som han älskar. Alexander är en seriös kille och en djup tänkare, vilket hon älskar. Han är bildad, älskar klassiker och är filmnörd, precis som henne. 

 

LÄS MER: Ny succé för Alexander Skarsgård – prisas igen 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!