Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skarsgårds kropp visas upp i Tarzan

Filmen "The Legend" of Tarzan når oss inom några veckor med den svenska stjärnan Alexander Skarsgård i huvudollen. Foto: Jonathan Olley / JONATHAN OLLEY
Nya bilder har släppts från filmen och det är mer än tydligt att Skarsgård legat i hårdträning inför rollen. Foto: Jonathan Olley / JONATHAN OLLEY

Filmen "The Legend" of Tarzan når oss inom några veckor med den svenska stjärnan Alexander Skarsgård i huvudollen.

Nya bilder har släppts från filmen och det är mer än tydligt att Skarsgård legat i hårdträning inför rollen.

Svenskar har mycket att vara stolta över: IKEA, köttbullar, Avicii, smörgåsbord, fem veckors semester och inte minst skådespelaren Alexander Skarsgård, 39.

Inom bara några veckor kommer han att nå oss via filmduken och filmen "The Legend of Tarzan". Självklart har Skarsgård huvudrollen som Tarzan.

Warner Bros har släppt nya bilder från filmen och det kan vara minst sagt svårt att ta sina ögon från den svenska hjälten.

På bilderna springer Alexander Skarsgård runt i djungeln utan tröja. Allt han har på sig är ett par beiga byxor.

 

LÄS MER: Alexander Skarsgård om sexscenen i Tarzan

 

Regissören David Yates har tidigare sagt att det var viktigt att mannen som spelar Tarzan är muskulös och enligt bilderna verkar Skarsgård verkligen ha gått in för rollen.

Alexander Skarsgård har tidigare berättat om en djurisk sexscen med sin motspelerska Margot Robbie, 24. Det enda blåmärket han drog på sig under inspelningen ska ha hänt under den heta scenen. Margot ska nämligen ha slagit till honom.

 

LÄS MER: Här stjäl Skarsgård showen i kalsonger

 

Den svenska stjärnan är inte främmande för att vara naken på scen eller i film. Redan i den svenska filmen "Hundtricket" år 2002 visade han upp sin vältränade bringa i en dusch.

Tidigare i år var han även på scen under MTV Movie Awards. Han hade på sig kavaj och skjorta men hade av någon anledning glömt byxorna. Allt han hade på sig på underkroppen var vita kalsonger.

Alexander Skarsgård gjorde sitt stora internationella genombrott i vampyrserien "True Blood".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.