Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skarsgårds vågade naken- avslöjande om pappa Stellan

Alexander Skarsgård.Foto: HT / STELLA PICTURES HT
Alexander Skarsgård.Foto: ALL OVER PRESS / ALL OVER PRESS LANDOV
Stellan Skarsgård.Foto: VILHELM STOKSTAD/TT / TT NYHETSBYRÅN

Att växa upp med Stellan Skarsgård som pappa innebär inte bara att man har en duktig skådespelare till förälder – han står också naken i köket när man tar hem kompisar.
I en intervju med Damernas värld berättar Alexander Skarsgård nu om sin pappas ogenerade sätt.

– Han kunde gå runt naken med ett glas vin, säger Alexander Skarsgård i Damernas värld.

Alexander Skarsgård, 42, har gått i sin pappa Stellan Skarsgårds, 67, fotspår, och gör succé i Hollywood.

I en intervju med Damernas värld berättar den svenska Hollywoodstjärnan om sin uppväxt, och hur det var att ha Stellan Skarsgård som pappa. "Legenden om Tarzan"-skådespelaren menar att han som barn ville ha en pappa som var mer "normal".

– Han var inte som mina vänners pappor, den typiske svenska affärsmannen. Jag ville att han skulle ha på sig en grå kostym och gå till ett kontor. I stället hade han på sig kaftaner. Eller ingenting. Han kunde gå runt naken med ett glas vin, säger Alexander Skarsgård i intervjun.

 

 

Alexander Skarsgård vågade avslöjande om sin pappa

Hollywood-skådespelaren säger att han nu uppskattar sin pappas egenheter, som han som barn kunde skämmas för.

– Så han lagade mat och hängde runt och var social och underbar – allt det som jag uppskattar med honom i dag, men då ville jag bara att han skulle vara "normal", säger Alexander Skarsgård i Damernas värld.

Stellan Skarsgård ser sig själv i sin son, och är glad över att Alexander Skarsgård kan gå på galapremiärer i kvinnokläder, som han gjorde när det var premiär för "The diary of a teenage dream". Att Alexander Skarsgård berättar om Stellan Skarsgårds penisstorlek i amerikansk tv, har pappa Skarsgård heller inga problem med.

– Det är alltid roligt att genera sina barn. Nu har Alex blivit som jag. Jag är väldigt nöjd med att han kan gå på premiär i drag eller när han berättar på någon amerikansk pratshow på tv att jag har en liten penis. Det gör mig stolt, säger Stellan Skarsgård till Damernas värld.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.