Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skarsgård skadade sig under sexscenen

Sexscenerna i den nya "Legend of Tarzan"-filmen skulle bli "vilda och djuriska".Foto: Jonathan Olley / WARNER BROS
Nu berättar Alexander Skarsgård att de heta sekvenserna med motspelerskan Margot Robbie blev så pass vilda att han fysiskt skadade sig under inspelningarna. Foto: Richie Buxo / Splash News

Sexscenerna i den nya "Legend of Tarzan"-filmen skulle bli "vilda och djuriska".

Nu berättar Alexander Skarsgård att de heta sekvenserna med motspelerskan Margot Robbie blev så pass vilda att han fysiskt skadade sig under inspelningarna.

– Regissören hetsade oss och ville att det skulle vara väldigt brutalt, så Margot slog ner mig, säger den svenska stjärnan till Closer Magazine.

Det var under inspelningarna av den nya storfilmen "The Legend of Tarzan" som olyckan slog till för svenska stjärnan Alexander Skarsgård. Skådespelaren skadade sig – men det var inte på grund av att ha svingat sig i träden eller att ha slagits mot apor.

Nej, det var under inspelningarna av de heta sexscenerna mellan Jane och Tarzan som det gick lite för vilt till mellan Alexander Skarsgård och motspelerskan Margot Robbie.

– Även om jag slåss mot apor i filmen, så lyckades jag bara dra på mig en enda skada under inspelningne och den kom från sexscenen med Margot. Hon slog mig, säger Alexander Skarsgård till tidningen Closer Magazine uppger Mirror.

 

LÄS MER: Här näckar Alexander Skarsgård på toa

Alexander Skarsgård om sexscenen med Margot Robbie

Enligt den 39-årige svensken ska regissören David Yates ha krävt att sexscenerna i filmen skulle bli "vilda och djuriska".

– Vår regissör ville att vår sexscen skulle vara riktigt brutal, så han stod bakom kameran och ropade saker som "Slå honom hårdare, kom igen!", säger Alexander Skarsgård och fortsätter:

– Han hetsade oss och ville att det skulle vara väldigt djuriskt, så Margot slog ner mig.

 

LÄS MER: Alexander Skarsgård visade kalsongerna

Alexander Skarsgård i The Legend of Tarzan

Men trots den våldsamma sexscenen var det inga hard feelings mellan Alexander Skarsgård och Margot Robbie efteråt. Som kompensation lagade hon spagetti och köttfärssås till sin svenske motspelare.

– Det tog mig och Margot tre sekunder att inse att vi klickade, vi har samma sorts humor. Det var inte särskilt svårt att spela mot Margot, hon är så charmig, säger Alexander Skarsgård i intervjun.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.