Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skarsgård om tuffa scenerna med Kidman

Foto: Richie Buxo / Splash News / RICHIE BUXO / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Alexander Skarsgård och Nicole Kidman.

Foto: IBL

Nicole Kidman.

Foto: Splash News / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Svenska stjärnan Alexander Skarsgård talar nu ut om de tuffa scenerna i "Big Little Lies", där han spelar en misshandlande make.

Han berättar i en ny intervju hur han och motspelerskan Nicole Kidman hanterar de utmanande scenerna.

– Vi kramade varandra efteråt, säger han till Vanity Fair.

Nu talar svenska stjärnan Alexander Skarsgård, 40, ut om de tuffa scenerna i "Big Little Lies". Han och Nicole Kidman, 49, spelar ett äkta par, och serien handlar om ett destruktivt äktenskap och är full av grafiskt våld, passionerat sex och en upprörande kombination av båda.

I HBO-serien "Big Little lies" spelar han en misshandlande äkta make, och serien innehåller många våldsamma scener där Nicole Kidman fick verkliga blåmärken.

Alexander Skarsgård berättar i en ny intervju i Vanity Fair om sin problemfyllda karaktär och avslöjar hur skådespelarna gör för att hantera intensiteten under inspelningen.

– Det var väldigt viktigt att knyta an igen efter att ha filmat de scenerna. Vi gjorde en poäng av att kolla in varandra och ge varandra en kram, säger den 40-åriga skådespelaren till Vanity Fair.

LÄS MER: Nicole Kidmans sorgliga familjehemlighet

Alexander Skarsgård hyllar Nicole Kidman

"True Blood"-stjärnan passade även på att hylla sin kollega.

– Nicole är en otrolig partner, för att hon är så generös, så öppen och det gör det lättare för en skådespelare när du jobbar ihop med en sådan person, säger han till Vanity Fair.

Serien "Big Little Lies" bygger på en roman av Liane Moriarty. Skådespelaren berättar att han omedelbart drogs till manuset, det var det destruktiva äktenskapet mellan Perry och Celeste som lockade Skarsgård.

– Han är inte en stereotyp tvådimensionell karaktär utan han kämpar verkligen djupt mot sina demoner, säger han i intervjun.

Innan inspelningen så träffades de två skådespelarna för att fundera ut hur de skulle porträttera karaktärernas förhållande på ett sätt som fascinerade publiken. Att både Alexander Skarsgård och Nicole Kidman tidigare jobbat ihop med danska regissören Lars von Trier som är känd för sina mörka och kontroversiella filmer.

Alexander Skarsgård; Sexuellt förhållande

Alexander Skargård var med i "Melancholia" från 2011 och Nicole Kidman i "Dogville" från 2003.

– Vi ville visa hur sexuellt deras förhållande är och hur det leder in på missbruk och hur det gör att hon anklagar sig själv för att han är så våldsam", förklarar Alexander Skarsgård i intervjun.

LÄS MER: Bilderna på Skarsgård förvirrar

Han fortsätter:

– Det är en av orsakerna till att det tar längre tid för henne att inse att hon inte kan vara med honom, i början ser hon oskuldsfullheten i honom, säger Skarsgård till Vanity Fair.

Det var viktigt för paret att bygga upp förtroende för varandra för att kunna spela in de utmanande scenerna.

– Det var tufft att skaka av sig, säger han till Vaniy Fair.

Nicole Kidman, 49, avslöjade nyligen att scenerna med Alexander Skarsgård var så våldsamma att hon fick verkliga blåmärken.