Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skarsgård och Fares Fares klara för HBO:s succéserie

Gustaf Skarsgård.Foto: YLWA YNGVESSON
Anthony Hopkins i "Westworld"Foto: / STELLA PICTURES / LFI/AVALON B4413
Fares Fares.Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX / SCANPIX SWEDEN

Gustaf Skarsgård och Fares Fares är klara för HBO:s succéserie "Westworld", skriver Variety.

Svenska skådespelaren Gustaf Skarsgård har fått ännu en storroll i Hollywood. Nu har han fått en roll i HBO-serien "Westworld".

Den svenska stjärnan ska spela karaktären Karl Strand.

Han får dessutom sällskap av svenska kollegan Fares Fares. Fares ska spela karaktären Antoine Costa, en datatekniker. Även den amerikanska skådespelaren Betty Gabriel ansluter till serien. HBO har inte bekräftat vilka skådespelare från första säsongen som kommer medverka i säsong två.  

I första säsongen kunde tittarna följa bland andra Anthony Hopkins, Ed Harris och Evan Rachel Wood. Den andra säsongen väntas ha premiär 2018.

 

LÄS MER: ”Westworld” – tankarna bakom nya tv-serien hos HBO Nordic

 

Westworld gjorde succé

Första säsongen av Westworld hyllades när den kom. Serien har även mottagit flera priser, och är nominerad till flera priser på den kommande Emmy-galan. 

 

LÄS MER: ”Westworld” hos HBO Nordic en av 10-talets mest lovande tv-serier

 

Gustaf Skarsgård har själv gjort succé i Hollywood med sin roll som ”Floki” i tv-serien ”Vikings”. 

Fares Fares har i sin tur slagit sig in och etablerat sig för en internationell publik genom sin medverkan i storfilmer som ”Zero Dark Thirty” av Kathryn Bigelow, respektive Daniel Espinosas ”Safe house” – där han spelar mot bland andra Denzel Washington och nyligen avlidne Sam Shepard. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.