Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skäringers kärleksord till maken – efter hjälpen

Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Mia Skäringer Lázár tar till Instagram för att hylla maken på födelsedagen.

Komikern, som tidigare sagt att Gabriel Lázár hjälpt henne igenom en tuff period, delar nu intim bild på kärleken.

”Grattis min älskling. 36 varv ändå, de ä fan ta mig en go ålder”, skriver Mia Skäringer Lázár på Instagram.

Mia Skäringer Lázár, 42, befann sig för många år sedan i en mörk period i livet, efter att ha lämnat en jobbig separation bakom sig, rapporterade Expressen då. Hon isolerade sig på Brännö i Göteborgs skärgård och tanken var att aldrig bli kär igen, i alla fall inte på mycket länge. Det var då nuvarande maken, Gabriel Lázár, 36, dök upp.

Mia Skäringer Lazár: ”Min älskling”

Komikern har tidigare beskrivit att det var mycket tack vare just Gabriel som hon tog sig ur sin tuffa period. Nu, nio år senare, är de gifta och har den gemensamma sonen Leelo, 5. Mia har dessutom två barn från en tidigare relation, Alfred, 18, och Heli, 16.

Mia Skäringer Lázár, som annars är ganska privat när det kommer till sitt äktenskap, hyllar nu maken på födelsedagen.

”Grattis min älskling. 36 varv ändå, de ä fan ta mig en go ålder”, skriver Mia Skäringer Lázár på Instagram under en somrig bild på henne och Gabriel Lázár.

https://www.instagram.com/p/Bze_WGPocj6/

Paret gifte sig i hemlighet i april 2015 och vigseln ägde rum i en djungel. Det nygifta paret lyckades hålla sitt äktenskap hemligt i flera månader innan Mia la till makens efternamn i folkbokföringen.

Senare delade hon en intim bild från bröllopet på sociala medier och avslöjade detaljerna kring det, ganska så kaosartade, bröllopet.

”Fortfarande imponerad över hur vi fick ihop allt med alla barn och mellan alla magsjukor”, skrev hon då på Instagram och fortsatte med att berätta att det var mycket som inte gick som det var tänkt:

”Det syddes klänningar på en eftermiddag. Jag fick urringning ner till navel och du Nathalie fick grisskär i stället för puderrosa.”

Trots den något tumultartade starten på äktenskapet beskrev Mia Skäringer Lázár då att det hela ändå på något sätt slutade bra.

”Men det verkade tursamt. Och mer likt livet i verkligheten. Jag älskar dig Gabriel Lázár, och du fick i alla fall vara frisk under ceremonin”, skrev hon då i inlägget.

https://www.instagram.com/p/BeFwjuYnPQR/?utm_source=ig_embed

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.