GLÄDJE OCH RYTM. Skånefrun Christina Nilsson har startat chakra-grupper. Foto: Ronny Johannesson
GLÄDJE OCH RYTM. Skånefrun Christina Nilsson har startat chakra-grupper. Foto: Ronny Johannesson

Skånefrun visar vägen till nirvana

Publicerad
Uppdaterad
MALMÖ. Man kan nästan höra hjärtan som slår. I alla fall ser man tydligt hur glädje sipprar ur blickarna och armar som viftar i luften.
Tv-kända Christina Nilsson håller lektion i hur vi tar hand om våra sju chakran.
- Det som finns inkapslat inom oss måste få komma ut, säger hon medan den rytmiska musiken flödar.
Hon har blivit tv-kändis som lyxig Skånefru.
Men det är inte det yttre som är viktigast för henne, försäkrar hon.
Hon är inte ens fru.
- Mitt yrke är livsstils- och dansinspiratör, förkunnar hon stolt.

Lyssnar på kroppen

I det ligger att Christina Nilsson delger sina kunskaper i hur man lyssnar på sin kropp. I går kväll hade hon introduktion på ett Malmöhotell.
- Man ska lyssna på rösten i sitt hjärta, säger hon och det låter himla enkelt.
- Nycklarna dit är medkänsla, acceptans och förlåtelse, får eleverna veta.

Jätteintresse

Och vi fattar inte varför hennes Chakra Balance Dance-grupper har så många anhängare - när det är så lätt att nå nirvana.
- Det finns ett jätteintresse för det här över hela världen, försäkrar hon.
Eva Sternäng
Eva Sternäng

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag