Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skandalprofilen söker till årets Big Brother

Berg öppnade tidigare i år upp sig och berättade i flera klipp på Youtube om sin tuffa bakgrund. Foto: Olle Sporrong

Från en realityshow till en annan? Nu har Joakim "Jockiboi" Berg sökt till årets "Big Brother". Något som välkomnas av fansen.

2010 sände Kanal5 skandal- och festporgrogrammet "Kungarna av Tylösand" med bland andra Joakim "Jockiboi" Berg som blev en av de mest uppmärksammade deltagarna.

Inte minst efter att han startat en provokativ blogg som mötte massiv kritik för sina sexistiska inlägg och senare .

Uppmärksamhet fick skandalprofilen också efter att han förlovat sig med den omtalade "Big Brother"-deltagaren Hanna Widerstedt, något som senare visades sig vara en PR-kupp. Nu hoppas Joakim "Jockiboi" Berg själv på att få delta när "Big Brother"-huset öppnar för nyfikna tittare i höst via Kanal9.

– Det är ett program jag verkligen diggar. Till skillnad mot "Paradise Hotel" behöver man inte ha en partner och produktionen fifflar inte med vem som åker ut eller inte, här röstar folket och allt är live vilket är sjukt häftigt, säger Berg till Expressen.

Frågar sina 84 000 fans

På sin Facebook skriver Berg om att han sökt till programmet som stänger in vinnande i 110 dagar. Han passar även på att fråga sina över 84 000 prenumeranter om de skulle vilja se honom i programmet och gensvaret i de över 120 kommentarerna på uppdateringen är för de mesta positiva till en eventuell medverkan.

I ansökan har Berg bland annat via ett standardformulär uppmanats svara på frågor om sig själv, sin bakgrund och att skicka in en kortare video på sig själv.

I måndags hölls en öppen casting i Malmö för andra som är sugna på den en miljon kronor som en vinst i programmet ger.