Offspring-sångaren Dexter Holland var påverkad och hotfull när han lämnade Café Opera och mötte Big Brother-stjärnan Linda Rosing. Hans bandkollega, gitarristen Noodles, var så påverkad att han fick ledsagas till den väntande transporten till hotellet.
Offspring-sångaren Dexter Holland var påverkad och hotfull när han lämnade Café Opera och mötte Big Brother-stjärnan Linda Rosing. Hans bandkollega, gitarristen Noodles, var så påverkad att han fick ledsagas till den väntande transporten till hotellet.

Skandalfesten efter tv-galan

Publicerad
Uppdaterad
Kändisarnas efterfest på Café Opera efter gårdagens musikgala i TV3 urartade.
- Det var stök och bråk. De kastade glas mot oss och slog mot mig, säger Big Brother-Linda Rosing till Expressen i natt.
Efterfesten till TV3: s direktsända musikprisgala - Swedish Hit Music Awards hölls på Café Opera. Artisterna bussades dit och på plats fanns en hel del svenska artister. Big Brothers Linda Rosing kom till festen med fotograferna i Team Paparazzia, som höll på att filma scener till sitt första kändisavslöjande program för tv. Men det blev bråk. När Linda skulle intervjua den amerikanska punkbandet Offsprings sångare Dexter Holland slog han bort henne. Sen gick livvakterna till attack mot Linda. - Hela packet från USA betedde sig som riktiga svin, säger Team Paparazzias Richard Nilsson. - Livvakten bara lyfte upp mig! Killarna var spydiga och obehagliga, säger Linda Rosing. Sedan började hon prata med latinostjärnan Enrique Iglesias. Men när Team Papparazia skulle ta bild på henne och Enrique blev det bråk igen. Kastade glas på fotografer - Hans manager blev jätteotrevlig och knuffade bort mig, trots att Enrique sade att det var okej, säger hon. Linda fick höra att inga bilder kan tas eftersom Enriques flickvän Ana Kournikova inte var med. När andra svenska pressfotografer försökte ta bilder på Enrique Iglesias, kastades någon ur hans sällskap flera glas mot fotograferna. Glas krossades och ett träffade fotografen. Enligt uppgift blev punkbandet Offspring så berusade att Enligt uppgift blev punkbandet Offspring så berusade att de bars ut ur lokalen. Polis kallades också till Café Opera strax före klockan ett och omhändertog två personer. - Vi fick en anmälan vid klockan ett i natt om fylleri och narkotikabrott på Café Opera så vi skickade en polispatrull dit, säger länsvakthavandebefäl Kurt-Erik Hansson. Café Opera har tidigare i höstas vid en polisrazzia hotats av att få serveringstillståndet återkallat. Krogen pricades då allvarligt för överträdelse av utskänkningslagen,berusade gäster, allmän oordning och för många gäster.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag