Skandalerna bakom ”Grey's anatomy”

Den 19:e säsongen av ”Grey's Anatomy” med stjärnor som Patrick Dempsey, Sarah Oh och Ellen Pompeo har premiär 6 oktober.
Foto: ABC INC/KANAL 5

Premium: Patrick Demspey pekas ut som en ”tyrann” – och Ellen Pompeo anklagas för att ha tagit emot mutor under inspelningen av ”Gray's anatomy”.

Bakom fasande till den till synes harmlösa tv-serien, som har varit poppis bland svenska tittare, har det pågått ett och annat bråk.

Det vittnas om slagsmål, homofoba kommentarer, maktmissbruk och interna konflikter.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Ljuset i tunneln: Då kan inflationen vända tillbaka

Premium: ✓ Inkomsten ✓ Räntorna ✓ Inflationen ✓ Elpriserna

Robyn lyxrenoverade sin våning – vägrar att betala

Premium: Miljonkravet har hamnat hos Kronofogden

Bianca Kronlöf: ”Kök för 700 000 kr är gränslöst”

Premium: Komikerns bästa inredningstips: ”Göm det fula”