Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skandaldotterns offentliga kärlekshyllning till pojkvännen

Paris Jackson och pojkvänne Gabriel Glenn firade nyligen ett år tillsammans. Foto: THEIMAGEDIRECT.COM / THEIMAGEDIRECT.COM/IBL THE IMAGE DIRECT
I ett inlägg på Instagram delade Paris Jackson med sig av flera intima bilder dem själva. Foto: Instagram
”Du är ljuset i mitt liv”, skriver Paris Jackson i inlägget. Foto: Instagram

Paris Jackson har haft en tuff tid i samband med att den omtalade dokumentären om hennes bortgångne pappa Michael Jackson släpptes i år.

Men på Instagram visar den skandalomsusade dottern nu upp ett glädjeämne i sitt liv – i form av flera intima kyssbilder med kärleken Gabriel Glenn.

”Du är ljuset i mitt liv”, skriver hon. 

På senare tid har Paris Jackson, 21, gång på gång hamnat i blickfånget.

Efter uppgifter om drogmissbruk och destruktivitet har familjen uttryckt stor oro för dottern.

I mitten av mars kom också uppgifter om att Paris Jackson försökt ta sitt liv – något som hon själv kort därefter slog tillbaka mot på Twitter.

Mitt i turbulensen delar Jackson nu med sig av flera kärleksbilder med pojkvännen Gabriel Glenn.

Paret firade ett år tillsammans föra helgen och i Instagram-inlägget berättar Jackson om sin kärlek till musikern.

”Tack för att du gör mig till den gladaste och lyckligaste tjejen i världen”, skriver hon, för att sedan gratulera sin kärlek på årsdagen.

”Kan knappt vänta på en annan resa runt solen”, avslutar hon inlägget.

Paris Jackson rapporteras ha haft en tuff tid sedan dokumentären om hennes pappa Michael Jackson kom tidigare i år. Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

”Hon behöver honom verkligen”

På majoriteten av bilderna på Instagram syns paret när de kysser varandra.

Enligt uppgifter till tidningen Female First har Gabriel Glenn, som tillsammans med Paris Jackson spelar musik tillsammans som The Soundflowers, varit ett stort stöd för kändisdottern under den senaste tidens turbulens. 

– Han har funnits där för henne och de har växt samman ännu mer på grund av allt det här. Han har blivit en konstant i hennes liv och hon behöver honom verkligen just nu, säger en person med insyn.

Paris Jackson, som har satsat på en karriär som skådespelare och modell gick nyligen ut med att hon ska ta en paus för att jobba med sin mentala hälsa.

Enligt Female First har hon dock dementerat färska rykten om att hon ska ha checkat in på rehab. 

https://www.instagram.com/p/Bw0p_KlHWbb/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.