Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Skam”-stjärnan gifte sig i hemlighet – berättar nu

Skam-skådespelaren har gift sig med sin pojkvän. Foto: NRKP3
Skam-gänget. Foto: NRKP3

Skådespelaren Iman Meskini, 22, känd som ”Sana” i norska dramaserien ”Skam”, och hennes pojkvän har tagit sin relation till nästa nivå. 

I dag gifte de sig. Det bekräftar hon för tidningen VG.

På onsdagsmorgonen sa skådespelaren Iman Meskini ja till sin pojkvän Mourad Jarrari under en enkel ceremoni i rådhuset i Oslo samt i moskén. 

Iman Meskini har hållit relationen med sin pojkvän, låtskrivaren och producenten Mourad Jarrari, ganska dold från offentligheten. Enligt VG träffades paret i juni 2018 på en gemensam väns tillställning, men de har valt att inte prata om kärleken så öppet. 

– Vi har varit upptagna med att hålla det väldigt personligt och dyrbart för oss själva, utan påverkan utifrån. Det har gjort att vi kan fokusera på vårat förhållande i vårt eget tempo utan att hela tiden behöva definiera vad vi är för alla andra, säger skådespelaren till VG. 

https://www.instagram.com/p/ByLA0rZlhBu/

Sparar till bröllopsfesten

Nu sparar paret till en stor bröllopsfest för vänner och familj, för att fira kärleken. Festen kommer att hållas lite senare. Att gifta sig ung ser Iman inte som ett problem.

– Inom islam är det också rekommenderat att gifta sig tidigt så att man snabbt förstår om båda parter verkligen är seriösa i förhållandet. För oss har intentionen hela tiden varit att gifta oss. Det behöver inte betyda att man har allt av utbildning, hus, bil, jobb och hela sitt liv på plats för att man väljer att ingår äktenskap, säger Iman till VG. 

Hennes nyblivne man, som är 27, håller med. 

– Jag är ju 27 år gammal och har ryggproblem och grå hår, så för mig är det helt i tiden. Iman däremot er en ung tjej som slösar sina ungdomsår på att dricka te med en gamling som mig. Nejdå, det är väl för att vi båda är muslimer och i islam är det vanligt att när två självsfränder finner varandra och vill tillbringa resten av sina liv tillsammans – då gifter de sig, säger Mourad Jarrari till VG och lovordar sin nyblivna fru:

– Jag har aldrig träffat en människa som ger så mycket av sig själv som Iman gör. 

Han är låtskrivare och producent

Iman Meskini, som kommer från den norska staden Langhus, blev ett känt ansikte efter den norska dramaserien ”Skam” som sändes i NRKP3 i fyra säsonger från september 2015 till juni 2017. I serien, som även sändes i SVT, spelade hon karaktären ”Sana”. 

Iman studerar arabiska och Mellanöstern-studier vid Oslos universitet. De senaste fyra månaderna har hon bott i Jordanien, för att studera. 

Hennes nyblivna man, Mourad Jarrari, är från Bjølsen i Oslo. Han arbetar som låtskrivare och musikproducent i producentduon ”2ndHaf” och är domare i en norsk sångtävling. 

https://www.instagram.com/p/BycddxKFpcx/

Följ Expressen på Instagram!

https://www.instagram.com/p/BxPqvsdpUbi/