Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skådisens ärliga inlägg – visar stora förvandlingen

Stjärnskådisen visar nu upp sin nya superkropp på Instagram. Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Tidigare hade han lagt på sig över 20 kilo för sin roll som ”Mac” i It's always sunny in Philadelphia. Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Rob McElhenny, 41 – eller ”Mac” från ”It's always sunny in Philadelphia”.

Nu visar skådisen upp sin viktförvandling på Instagram.

I en före- och efterbild visar han upp resan – men riktar även kritik mot de hårda krav som träningen ställt.

Skådespelaren och manusförfattaren Rob McElhenney, 41, är kanske mest känd för sin galna roll som ”Mac” i hitserien ”It's always sunny in Philadelphia”.

Nu visar han upp sin förvandling, som gått att följa i tv-serien på Instagram, och skriver i ett ärligt inlägg om hur tuff viktresan har varit.

https://www.instagram.com/p/BnXtEz1BLFP/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

”Det är inte svårt. Allt du behöver göra är att lyfta vikter sex dagar i veckan, sluta dricka alkohol, inte äta något efter klockan 19, inte äta några kolhydrater eller socker alls, faktiskt ingenting du tycker om alls”, skriver han och fortsätter:

”Skaffa den personliga tränaren från Magic Mike, sov nio timmar om natten, spring nästan fem kilometer om dagen, och ha en studio som betalar för allting i en sex- till sjumånadersperiod. Jag förstår inte varför alla inte gör det här. Det är en superrealistisk livsstil och ett passande kroppsideal att jämföra sig med”, skriver han ironiskt på Instagram, följt av hashtaggen ”Hollywood”.

Lade på sig över 20 kilo

I inlägget syns två bilder på skådespelaren.

Den ena är från en tid då 41-åringen hade lagt på sig över 20 kilo, i ett försök att göra sin karaktär ”roligare”, skriver sajten Maxim. På den tiden åt han 5 000 kalorier om dagen, kan de berätta.

– Jag kände för första gången i livet att jag nästan var lika rolig som alla andra, sade han till The Wrap då, 2011.

 

LÄS ÄVEN: Rob McElhenney har lagt på sig 23 nya kilon 

 

Men nu har skådisen blivit av med sina extrakilon, och visar upp sin vältränade kropp i före- och efterbilderna. Trots att han menar att resan han gjort är orealistisk, sett till de höga kraven.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!