Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skådisen ryter ifrån efter prins Harrys ord på galan

Skådespelerskan Helen Mirren har blivitt utsedd till "Dame", av Englands drottning Elizabeth. Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B6
Englands prins Harry ska skämtsamt ha kallat Helen Mirren för "farmor". Foto: B2820 BRIAN JORDAN / STELLA PICTURES/RETNA/AVALON.RED B2820
Skådespelerskan Helen Mirren är inte road av prins Harrys skämt. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Helen Mirren har tidigare gestaltat drottning Elizabeth i filmen "The queen". Foto: SEBASTIEN NOGIER / EPA EPA
Foto: LAGKAGEHUSET
Foto: TRIP FUCHS/NATIONAL GEOGRAPHIC / STELLA PICTURES BACKGRID UK
1 / 7

Helen Mirren roas inte av prins Harrys skämt.

Skådespelerskan tycker att prinsen gått över gränsen.

– Jag blev förolämpad av det, säger Helen Mirren i "Good mornig Britain", skriver Mirror.

Den brittiske prins Harry har tidigare gjort sig känd för att slänga sig med roliga kommentarer och humoristiska pikar. Något som inte vekar ha fallit väl hos skådespelerskan Helen Mirren, 73, som inte tycks det minsta road av prinsens skämtsamma pikar.

Den Oscarsvinnande skådespelerskan har tidigare gestaltat drottning Elizabeth II i filmen "The queen", något som drottningens barnbarn, prins Harry, inte var sen att skämtsamt kommentera vid sitt möte med Helen Mirren under en gala, berättar Helen Mirren i morgonprogrammet "Good morning Britain", skriver Mirror.

– Jag tror att Harry en gång på en gala sa "och farmor är här" och jag blev förolämpad av det. Jag menar, på riktigt, säger Helen Mirren i programmet.

 

 

Över gränsen

Hon berättar att de båda prinsarna, Harry och William, tidigare har nämnt Helens gestaltning av drottningen för henne, och att de då varit väldigt roliga och coola om det. Nu tycker hon dock att prins Harry har gått över gränsen när han retsamt skämtat och kallat henne farmor, skriver Mirror.

Helen Mirren vill dock lyfta prinsens fru och kungafamiljens nyaste tillskott, Meghan Markle. Skådespelerskan säger att hon beundrar Meghan och hur hon tog till sig den nya livsstilen som kunglig, med alla skyldigheter och press som tillkommer.

– Jag tror att direkt från den stunden de avslöjade förhållandet samlade hon ihop sig med en otrolig självbehärskning, elegans, disciplin och enkelhet och mänsklighet, säger Helen Mirren i programmet, skriver Mirror.

Helen Mirren säger att det är ett svårt liv att leva, att komma in i kungafamiljen, med en oerhörd press och att hon tycker att Meghan Markle gör det med en stor elegans, enligt Mirror.