Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skådisen får oväntat stöd efter uppbrottet

Jennifer Garner håller på att återhämta sig från skilsmässan med Ben Affleck.
Foto: Km/Fameflynet Pictures

Jennifer Garner håller på att återhämta sig från skilsmässan med Ben Affleck.

Nu får skådespelaren stöd från oväntat håll – nämligen Jennifer Aniston.

– Hon är överväldigad efter all support hon får från några av de mäktigaste personerna i Hollywood, säger en källa till sajten Radar Online.

Det var den 30 juni som hollywoodparet Ben Affleck och Jennifer Garnera avslöjade för världen att de hade bestämt sig för att gå skilda vägar. I centrum för stjärnornas uppbrott var Christine Ouzounian, parets barnflicka, som enligt flera rykten hade inlett en relation med Ben Affleck – något som den manliga skådespelaren förnekat gång på gång.


LÄS MER: Ben Afflecks ursäkt efter otrohetsryktet


Återhämtar sig

Jennifer Garner håller nu på att återhämta sig efter skilsmässan, och har fått stöd från Jennifer Aniston, en annan stor hollywoodstjärna och tillika vän.

Enligt en källa till Radar Online träffades skådespelerskorna på en Oscarsgala för tio år sedan och blev genast bra vänner.

 – Sedan dess har de alltid haft tid för varandra, så när Ben och Jennifers äktenskap brakade ihop skickade hon (Jennifer Aniston reds anm.) blommor och en flaska vin till Jennifer, för att säga att hon fanns där som stöd.


LÄS MER: Barnstjärnan erbjuds miljoner för porrfilm


Kan ge tips

Jennifer Aniston har själv en del erfarenhet när det kommer till förlorade äktenskap. Hon förlorade sin exmake Brad Pitt till Angelina Jolie för flera år sedan – och kanske kan hennes erfarenhet och stöd hjälpa Jennifer Garner att återhämta sig från skilsmässan.

– Jennifer Garner är så överväldigad av all support hon har fått från några av de mäktigaste personerna i Hollywood. Hon har varit så modig och gått igenom så mycket. Aniston känner bara kärlek till henne, säger källan till Radar Online.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.