Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skådespelerskan Lana Condor förlovar sig med kärleken

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Skådespelerskan Lana Condor.
Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterst / TT NYHETSBYRÅN
Paret har varit tillsammans sedan 2015.
Foto: Image Press Agency / TT NYHETSBYRÅN

Skådespelerskan Lana Condor har förlovat sig.

Condor, mest känd från Netflix filmserie ”To all the boys I've loved before”, sa ”ja” till kärleken, Anthony De La Torre, även han skådespelare.

”Det var det enklaste beslut jag någonsin tagit”, skriver Lana Condor på Instagram.

Lana Condor, 24, beskriver att hon blev mycket rörd över att fästmannen med förlovningsringen såg till hylla hennes vietnamesiska rötter.

Anthony har jobbat tillsammans med ett otroligt företag som ägs av en vietnamesisk kvinna och designat det mest häpnadsväckande stycket jag någonsin set. Det faktum att han förstår hur viktigt det var för mig att han samarbetat med ett vietnamesiskt företag för att skapa min ring är ett bevis på hur omtänksam han är”, skriver Condor på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CZSNEvEvizJ/

Netflixstjärnan och Anthony De La Torre har varit tillsammans sedan 2015 och hon delar mer än gärna bilder deras liv tillsammans på sociala medier. Hon har i en tidigare intervju med Cosmopolitan berättat om hur han ofta skickar ”kärleksbrev”.

”Att säga 'ja' var mitt livs lättaste beslut. Jag ser mig själv som den absolut lyckligaste kvinnan i världen, som får vara med dig. Bortsett från min pappa är du den bästa mannen i världen”, skriver Condor på Instagram om förlovningen.

Lana Condor gjorde skådespelardebut i Marvel-filmen ”X-men: Apocalypse” från 2016, men har framför allt blivit känd för sin porträttering av Lara Jean Covey i Netflix-filmserien ”To all the boys I've loved before”.

Ovanliga djuret fångas på film: ”Hur har den hamnat här?”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.