Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skådespelerskan gravid – berättar om kampen

Anne Hathaway avslöjade graviditeten på sociala medier. Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Anne Hathaway ville ha ett syskon till sonen. Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA
Anne Hathaway och Adam Shulman väntar sitt andra barn. Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Anne Hathaway och Adam Shulman väntar sitt andra barn.

Skådespelerskan avslöjar graviditeten på sociala medier, och hintar om att resan dit inte varit så enkel.

”För alla som genomgår infertilitet och befruktningshelvete, vänligen vet att det inte har varit en enkel resa till någon av mina graviditeter. Sänder er extra kärlek”, skriver Anne Hathaway på Instagram.

Skådespelerskan Anne Hathaway, 36, och maken, skådespelaren Adam Shulman, 38, väntar sitt andra barn. Det avslöjade Hathaway under veckan i ett inlägg på Instagram.

Anne Hathaway, som för många är välkänd för roller i filmer som bland annat ”En prinsessas dagbok”, ”Brokeback moutain” och ”Djävulen bär prada”, publicerade en svartvit bild på sig själv med en tydlig gravidmage och konstaterade att det inte var rekvisita för en ny film.

”Det är inte till en film... #2”, skrev Anne Hathaway på Instagram.

Anne Hathaway: ”Alla som genomgår infertilitet”

Skådespelerskan fortsatte sedan med att antyda att det inte har varit en enkel resa att bli gravid någon av gångerna och vill sända extra kärlek till andra som går igenom samma kamp, skriver People.

”Skämt åsido, för alla som genomgår infertilitet och befruktningshelvete, vänligen vet att det inte har varit en enkel resa till någon av mina graviditeter. Sänder er extra kärlek”, skriver Anne Hathaway i inlägget.

https://www.instagram.com/p/B0T0qLHFWbR/

Paret träffades år 2008 och har varit gifta sedan 2012. De har sedan tidigare sonen Jonathan Rosebanks, som föddes i mars år 2016.

Tidigare har Anne Hathaway berättat att föräldraskapet har förändrat henne, rapporterar People. Hon menar att hon innan hon fick sonen kände en press att fylla sitt schema och kände att hon slösade sin tid om hon inte hela tiden arbetade. Ett behov som hon efter Jonathans födelse försvunnit, nu prioriterar hon i stället tid med sonen.

Ville ha ett syskon till sonen

Redan ett år efter sonen födelse planerade Anne Hathaway sitt andra barn, berättade en nära uppgiftslämnare för E News vid tidpunkten, enligt People. Men skådespelerskan ville vänta tills sonen var något äldre.

– Hon ville vänta tills Jonathan var lite äldre innan de började försöka igen. Hon vill att Jonathan ska få ett syskon, sa uppgiftslämnaren då, enligt den brittiska tidningen.