Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skådespelarparet har gjort slut – efter sju år ihop

Amy Deasismont och Charlie Gustafsson på QX-galan 2020.
Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

Efter en tid av spekulationer är det nu bekräftat.

Amy Deasismont och Charlie Gustafsson har gjort slut.

Skådespelarna var ett par i sju år, och uppbrottet bekräftas av deras gemensamma manager Agneta Thulin för Aftonbladet klick!, skriver Hänt.

Skådespelarparet Amy Deasismont, 29, och Charlie Gustafsson, 30, har gjort slut efter sju år tillsammans – något som deras gemensamma manager Agneta Thulin bekräftar för Aftonbladet klick!.

”Det stämmer att de inte längre är tillsammans. Varken Charlie eller Amy kommer att svara på några fler frågor angående sin relation eller vidare frågor om varandra”, meddelar hon.

Blev tillsammans 2015

Charlie Gustafsson och Amy Deasismont blev ett par 2015, något som de då delade med sig av i sociala medier.

Amy Deasismont, har sedan hon slog igenom under artistnamnet Amy Diamond 2005, både skådespelat och regisserat. Bland annat är hon skapare till den rosade dramaserien ”Thunder in my heart”.

Charlie Gustafsson blev ett känt ansikte med svenska folket i rollen som Carl ”Calle” Svensson i SVT:s succéserie ”Vår tid är nu”.

Enligt Klick! ska de forna paret nu ha flyttat isär och är skrivna på olika adresser i Stockholm.

Det började spekuleras i ett eventuellt uppbrott då Amy Deasismont kom själv till Guldbaggegalan i år. De har heller inte synts till på varandras sociala medier under en längre tid, vilket fått följare att undra.

Expressen har sökt Amy Deasismont och Charlie Gustafsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.