Heather Morris från "Glee" har blivit mamma.Heather Morris från "Glee" har blivit mamma.
Heather Morris från "Glee" har blivit mamma.
Heather Morris i "Glee". Foto: Adam RoseHeather Morris i "Glee". Foto: Adam Rose
Heather Morris i "Glee".  Foto: Adam Rose
Heather Morris i "Glee". Foto: Planet PhotosHeather Morris i "Glee". Foto: Planet Photos
Heather Morris i "Glee".  Foto: Planet Photos

Skådespelarens stora babylycka – en pojke

Publicerad

"Glee"-stjärnan Heather Morris har blivit mamma – igen!

Det är på Instagram som skådespelaren visar upp sitt gulliga nyskott till familjen.

Den lilla grabben ska heta Owen Barlett Hubbel.

Heather Morris är en amerikansk skådespelerska som mest är känd för sin roll som "Brittany Pierce" i succéserien "Glee".

Nu har 29-åringen blivit mamma igen! Det är på Instagram som skådespelaren själv väljer att dela med sig av den glädjande nyheten:

"Här är Owen Bartlett Hubbel. Det har varit en fantastisk upplevelse – men jag hade aldrig kunnat göra det utan kärleken och hjälpen från min man, läkare och familj. Och så klart den här lilla killen", skriver stjärnan på Instagram.

 

LÄS MER: Stjärnan är gravid igen

 

Har redan en son

Heather Morris är ihop med sin man Taylor Hubell och paret har sedan tidigare sonen Elijah tillsammans. Redan i november förra året berättade Heather Morris för tidningen Eonline att hennes lilla son var glad och spänd över att få en bror att leka med:

"Han är väldigt söt bland bebisar och han älskar bebisdockor. Han är jätteglad över att få någon som nästan är i hans ålder att leka med. Han är väldigt aktiv och älskar att göra saker", sa skådespelaren då.

 

LÄS MER: Stjärnparets stora babylycka

 

Hon berättade också att trots att graviditeten då hade gått ganska långt – så hade hon ännu inte fått några cravings.

"Äta hälsosamt"

"Jag försöker bara äta hälsosamt. Jag är ganska medveten om vad min kropp går igenom och vad som väntar – så jag försöker förbereda mig så bra som möjligt. Jag går på löpand och kör pilates en gång i veckan för att hålla mig i form", sa hon då.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag