Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skådespelarens reaktion på Gina Dirawis sexskämt

Skådespelaren Sofia Kappel bröt ihop av skratt under Gina Dirawis sexskämt om filmen ”Pleasure” under Guldbaggegalans inledning.
Sofia Kappels reaktion på Dirawis skämt.
Foto: SVT / SVT
Gina Dirawi fällde flera skämt om ”Pleasure” under sin inledningsmonolog.
Foto: SVT

Gina Dirawi höll inte tillbaka på sexskämtet om filmen ”Pleasure” under Guldbaggegalans inledning.

Något som fick skådespelaren Sofia Kappel att bryta ihop av skratt.

Guldbaggegalan inleddes med en monolog av programledaren Gina Dirawi där hon pratade om flera av de nominerade filmerna. När hon kom till hyllade ”Pleasure”, som handlar om 20-åriga Bella som flyttar till Los Angeles med drömmen om att bli nästa stora porrstjärna, blev det en hel del sexskämt.

– ”Pleasure” är nominerad till sju kategorier, bland annat för ”Bästa kostym”. Ja, det måste ju ha varit världens enklaste jobb. ”Vad ska vi ha för kläder i den här scenen? Är det butt plug eller strap-on? Jag vet inte!” Ta båda! Tryck in allt bara, sa Gina Dirawi från scenen.

Samtidigt syntes filmens huvudrollsinnehavare, Sofia Kappel, skratta högt.

Och sexskämten tog inte slut där. Dirawi förklarade att en ändring för i år är att galan har ny musik som spelas om en person håller ett för långt tacktal.

– Nytt får i år är att vi har bytt ut musiken som spelas om ens tacktal är för långt. I stället kommer vi spela samlagsljud från filmen ”Pleasure”. Det låter så här, sa Dirawi varpå ljud från filmen spelades upp.

Skämtet fick Sofia Kappel att bryta ihop av skratt och ta upp händerna för ansiktet.

Pleasure-stjärnan om rollen: ”Tänkte vem är vem?”
Young royals-stjärnans oväntade resturangmöte: ”Trodde inte på mig”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.