Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skådespelaren Miguel Ferrer är död

Miguel Ferrer
Foto: Paul A. Hebert / AP TT NYHETSBYRÅN

Skådespelaren Miguel Ferrer är död.

Han var mest känd för sin medverkan i tv-serien "NCIS: Los Angeles", och sin roll i kult-serien "Twin Peaks".

Han dog av cancer och blev 61 år gammal.

Miguel Ferrer är mest känd för den breda publiken för sin roll som Owen Granger i tv-serien "NCIS: Los Angeles". Han sörjs av kollegorna från serien.

" I dag förlorade vi på NCIS: Los Angeles en kär familjemedlem. Miguel var en otroligt talangfull man som hade en kraftfull närvaro i sitt skådespeleri, en fantastisk humor och ett stort hjärta. Våra tankar går till hans fru Lori, hans söner och resten av hans famillj. Vi kommer sakna honom enormt", skriver seriens producent R. Scott Gemmill i ett uttalande som Hollywood Reporter har tagit del av.

Ferrer var även känd som röstskådespelare, och hade roller i "Mulan", "Rio 2", "Iron man 3" och flera andra storfilmer.

Han spelade även FBI-agenten Albert Rosenfield i "Twin Peaks" och den efterföljande filmen "Twin Peaks: Fire walk with me". Han är även kusin med George Clooney.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.