Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skådespelaren Jeff Bridges har cancer

Jeff Bridges är en av de största stjärnorna i Hollywood.
Skådespelaren Jeff Bridges har diagnosticerats med lymfom, cancer i kroppens lymfsystem.
Foto: MIKE NELSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Jeff Bridges tillsammans med sin fru Susan Geston.
Foto: PETER KRAMER / AP TT / NTB SCANPIX

Jeff Bridges har diagnosticerats med lymfom, cancer i kroppens lymfsystem. 

Det skriver skådespelaren på Twitter.

Som the Dude hade sagt... Ny skit har kommit upp”, skriver han, och refererar till karaktären han spelade i ”The Big Lebowski”, på Twitter.

Med filmer som ”Starman”, ”True Grit”, The Last Picture Show” och ”The Big Lebowski” är Jeff Bridges en av de största skådespelarna i amerikansk filmhistoria. 

Sju gånger har 70-åringen nominerats till en Oscarsstatyett och 2010 tog han hem det ärofyllda priset för sin insats i ”Crazy Heart”. 

Natten till tisdag, svensk tid, meddelade den folkkära skådespelaren att han diagnosticerats med lymfom, cancer i kroppens lymfsystem. 

Som the Dude hade sagt... Ny skit har kommit upp”, skriver han på Twitter och fortsätter:

Även om det är en allvarlig sjukdom så känner jag mig lycklig lottad att jag har ett fantastiskt läkarteam och prognosen är god. Jag inleder behandling och kommer hålla er uppdaterade om min återhämtning”. 

https://twitter.com/TheJeffBridges/status/1318341223384518663

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.