Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skådespelaren hoppar av succéserien ”Bridgerton”

Bridgertonstjärnornas förflutna som Harry Potter-skådespelare
Phoebe Dynevor och Regé-Jean Page i ”Familjen Bridgerton”.
Foto: LIAM DANIEL / AP TT NYHETSBYRÅN
Jonathan Bailey som Anthony Bridgerton i ”Familjen Bridgerton”.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Det är sedan tidigare klart att det blir en andra säsong av Netflix-succén ”Familjen Bridgerton”.

Dock kommer fansen inte att få återse Regé-Jean Page som hertigen av Hastings, rapporterar Deadline.

”Familjen Bridgerton” blev Netflix mest sedda originalserie någonsin efter premiären i slutet av december förra året.

I slutet av januari stod det klart att serien får en säsong två, men de fans som hade hoppats på att få återse Regé-Jean Page som Simon, Duke of Hastings lär bli besvikna.

I ett meddelande från seriens karaktär Lady Whistledown som publicerats på seriens Instagram och Twitter står det att skådespelaren inte kommer att medverka i den kommande andra säsongen.

”Samtidigt som alla ögon riktas mot Lord Anthony Bridgertons strävan att hitta en grevinna, säger vi farväl till Regé-Jean Page, som så triumferande spelade hertigen av Hastings”, står det i meddelandet.

Samtidigt står det klart att Phoebe Dynevor, som spelade Daphne Bridgerton i den första säsongen, även kommer vara med i den andra säsongen.

”Vi kommer sakna Simons närvaro på skärmen, men han kommer alltid vara en del av Bridgerton familjen. Daphne kommer fortfarande vara en hängiven fru och syster som hjälper sin bror navigera i den kommande societetssäsongen och vad den har att erbjuda – mer intriger och romanser än vad mina läsare kanske tål.”.

Tackar fansen

Enligt Deadline hade Regé-Jean Page endast skrivit kontrakt för en säsong av Netflix-serien och planen har alltid varit att hans karaktär endast skulle vara med i den första säsongen.

På Instagram skriver skådespelaren själv om nyheten att han lämnar serien och tackar fansen för allt stöd:

”Livets åktur. Det har varit ett absolut nöje och ett privilegium att vara er hertig. Att ansluta sig till denna familj - inte bara på skärmen, utan också bakom skärmen. Vår otroligt kreativa och generösa uppsättning, crew, enastående fans - allt harvarit mer än vad jag kunde ha föreställt mig. Kärleken är verklig och kommer bara att fortsätta växa.”

https://www.instagram.com/p/CNK71Dxjer8/
Netflix vägrar varna för "The Crown"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.