Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skådespelaren död – blev påkörd av el-sparkcykel

Foto: VICTORIA WILL / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MARION CURTIS/STARPIX/SHUTTERSTOCK / MARION CURTIS/STARPIX/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Skådespelaren Lisa Banes, känd från ”Gone girl”, har dött efter att ha blivit påkörd i en misstänkt smitningsolycka.

Hon blev 65 år gammal.

Det var den 4 juni som Lisa Banes var på väg för att möta upp sin fru i New York som hon blev påkörd vid ett övergångsställe.

Skådespelaren fördes till sjukhus där hon vårdats för allvarliga skador sedan olyckan.

Nu bekräftar Lisa Banes presskontakt för Entertainment tonight att skådespelaren har avlidit.

– Hon var en positiv, snäll, och generös kvinna som var dedikerad till sitt arbete oavsett om det var på scen eller framför en kamera och än mer dedikerad till sin fru, familj och vänner. Det var en välsignelse att ha henne i våra liv, säger presskontakten till sajten.

Enligt New York Post ska Lisa Banes ha fått svåra hjärnskador efter olyckan. Tidningen skriver även att polisen ännu inte har gripit någon med koppling till olyckan.

Enligt TMZ ska det ha varit en elsparkcykel som orsakade olyckan. Entertainment tonight menar att det råder oklarheter om det var en moped eller motorcykel.

Lisa Banes var mest känd för sina roller i bland annat ”Gone girl”, ”Fraiser” och ”Six feet under”. Hon slog igenom 1984 i filmen ”The hotel New Hampshire”.

Lisa Banes blev 65 år gammal.

Succérapparen hittad död – bara dagar efter succén

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.