Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skadad i ”Farmen” efter bråk – tvingad ta av gipset

Alexander Rovira får nog på allt tjafs på gården och skadar handen i frustration på måndagens ”Farmen”. Foto: TV4.
”Farmen”-deltagaren Alexander Rovira nekas av produktionen att ha gips under inspelning. Foto: TV4.

Tv-profilen Alexander Rovira hamnar på akuten i måndagens ”Farmen”.

Sjukhusbesöket slutar med gipsad höger hand – men väl tillbaka på gården tvingas Alexander ta av sig gipset. Något som TV4-tittarna inte får se. 

– När jag kom tillbaka till ”Farmen” säger produktionen att de inte hade gips på 1800-talet, säger Alexander Rovira.

Ny vecka, nya tag i underhållningsprogrammet ”Farmen”.

I måndagens avsnitt hamnar Alexander Rovira, 25, och Mahsa Farajollahi, 29, i bråk – och känslorna kokar över.

Så pass att Alexander hamnar på sjukhus.

– Jag var jävligt frustrerad där inne, tröttnade på allt tjafs och ville bara sticka därifrån, säger Alexander Rovira och fortsätter:

– Jag skulle ta en promenad för jag behövde lugna ner mig, men fick inte sticka i väg för produktionsteamet för att jag skulle synkas. Så jag blev fett förbannad tänkte 'fuck det här' och slog handen i pelaren på Storbondens stuga.

 

 

Både konflikten med Mahsa och påföljande slag är bortklippt ur måndagens program. I stället får tittarna se när Alexander meddelar de andra deltagarna att han behöver åka till sjukhus.

– Hej hörrni, min hand är fan helt fucked up jag måste åka och röntga den. Jag har svinont, men jag kommer tillbaka så fort jag kan, säger Alexander i programmet.

”Farmen”-Alexander: ”Jävligt förbannad på produktionen”

Väl på sjukhus förstår Alexander hur pass allvarlig skadan är.

– När jag kom till akuten så satte läkaren på mig gips, och sa till mig att jag inte fick använda handen på en hel vecka, förklarar Alexander Rovira och fortsätter:

– Men när jag kom tillbaka till ”Farmen” säger produktionen att de inte hade gips på 1800-talet – då drog jag av gipset på mig.

TV4:s bemötande gjorde Alexander ”jävligt förbannad”. Produktionens beslut att neka honom gips på inspelningen påverkade honom inte bara ur ett hälsoperspektiv – utan även hans chanser i tävlingen.

– Jag var irriterad med tanke på att jag skulle komma tillbaka och säga till alla att jag inte får använda min hand på en vecka – då kommer ingen tro mig. Alla kommer tro att jag latar mig, säger Alexander Rovira och fortsätter:

– Om jag däremot kommer in med gips och de ser att det är allvarligt förstår de att 'okej, han kan inte använda handen'.

TV4 om kritiken: ”så klart olyckligt”

När Alexander återvände till gården berättade han för de andra deltagarna om gipset, men den sekvensen är också bortklippt. 

I ett mejl bemöter TV4 kritiken.

”Vi har inte situationen där han slår näven i väggen på bild. Men röntgen visade att inget var brutet och Alex behövde inte ha gips om han inte ville och bara tog det försiktigt”, skriver Joel Bendrik, Farmens exekutiva producent, och fortsätter:

”Vi hade självklart aldrig tvingat av honom ett gips.  Det är så klart olyckligt om han i efterhand önskat ha kvar gipset.”

 

 

Sedan maj förra året har Alexander haft problem med knogen i höger hand. Men på inspelningarna förvärrades skadan rejält och handen är fortfarande inte återställd.

– De säger att den inte är bruten, men en ledskada. Jag fattar ingenting. Den blir aldrig bra liksom, säger Alexander Rovira.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!