Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sjukdomen stoppar Jill Johnson – tvingas ställa in

Jill Johnson.Foto: RONNY JOHANNESSON
Jill Johnson.Foto: LENNART REHNMAN / GT/EXPRESSEN
Jill Johnson.Foto: /IBL / /IBL

Jill Johnson tvingas åter till att ställa in spelningar i Göteborg.

Sångerskan har tidigare under året haft problem med stämbanden och upplever det som ett stort bakslag.

– Jill har tappat rösten och är oerhört ledsen över det här, säger Maria Ljunggren på Jill Johnssons management.

Countrysångerskan Jill Johnson skulle ha uppträtt på Villa Belparc under fredagen och lördagen. Nu meddelar hennes management att hon fått problem med stämbanden och därför flyttar fram sina uppträdanden. 

– Det är riktigt oturligt, men inget drama alls. Jill har åkt på ett halsvirus som har gått runt hos nära i hennes omgivning. Så hon har tappat rösten. Jill är oerhört ledsen över det här men är väldigt tacksam över att framträdandet kunde flyttas fram. Nu får hon vila innan Piteå, säger Maria Ljunggren.

 

LÄS MER: Jill Johnsons besked till fansen efter sjukdomen 

 

Tvingats ställa in tidigare

Även i våras tvingades Jill Johnson att ställa in ytterligare tre föreställningar av sin show ”That's life” på Chinateatern i Stockholm. Läkaren ordinerade vid den tidpunkten sångerskan till att ställa in alla föreställningar.

– Hon blivit nästintill bra men för säkerhets skull har vi valt att ställa in även helgens föreställningar. Stämbanden är ju hennes verktyg så det är ingenting man kan riskera. Det är bättre att hon får en vecka till på sig att läka. Rent sångmässigt är det en krävande föreställning och just därför vill vi inte riskera någonting. Vi går på det säkra före det osäkra, sade Patrik Krall då. 

Kommande spelningar inte i fara

Totalt hade sångerskan då ställt in sex konserter efter att ha drabbats av luftrörskatarr. Den här gången ska det inte röra sig om något lika allvarligt. Kommande spelningar ska inte vara i fara.

Den 25 juli uppträder Jill Johnson i Piteå.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.