Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Artistens vägran – trotsar produktionen

Under måndagen landade Christer Sjögren i Visby. Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Christer Sjögren anlände en dag senare än övriga deltagare till inspelningen av "Så mycket bättre".

Och han kommer inför kamerorna inte väja för att prata om vare sig sin forna kamp mot alkoholen eller den uppmärksammade kärleksaffären med Lotta Engberg.

– Jag har inga lik i garderoben, säger han. 

Nu har dansbandskungen Christer Sjögren landat på Visby. Igår när gänget från "Så mycket bättre" landade, befann sig Christer i Norge. 

– Det var inbokat sedan länge. Jag var tvungen att utföra de jobb som jag har åtagit mig och produktionen var med på att jag skulle komma en dag senare. 

Han infann sig dock när de traditionsenliga gruppbilderna skulle tas. Någon som inte gjorde det var artisten Stor som inte ville medverka på bild med övriga deltagare, enligt Aftonbladet.

– Nej, han ville inte vara med vid fotograferingen just i dag, säger Frida Skogh till tidningen och fortsätter:

– Just i det här fallet kunde vi inte påverka det. Men vi ser gärna att alla artister deltar i de aktiviteter vi gör.

”Nu eller aldrig”

I förra säsongen av "Så mycket bättre" hyllades Sven-Erik Magnusson som gick bort förra året. Artisten som var en nära vän till Christer är en av anledningarna till hans medverkan.

– Visserligen var han en nära vän men det är inte enbart av den anledningen jag ställer upp. Jag har fått förfrågan förut men då har det inte passat mig då jag har gjort andra saker, säger han.

I år firar dansbandskungen 50 år som artist och då passade "Så mycket bättre" väl in på firandet.

– Nu när jag fick förfrågan igen kändes det som att det var nu eller aldrig. 

 

LÄS MER: Därför försvann Sjögren – mitt under inspelningen 

 

"Är inte rädd för att prata om det"

Christer har tidigare varit öppen med kampen mot sitt alkoholmissbruk. Men om han kommer att prata om det under sin dag i "Så mycket bättre" är ännu oklart.

– Om det kommer upp så är det inget konstigt med det för nu har jag kommit tillrätta med det. Jag är inte blyg eller rädd för att prata om det.

 

LÄS MER: Christer Sjögrens kamp mot alkoholen

 

"Har inga lik i garderoben"

Under 90-talet hade Christer Sjögren en affär med artisten Lotta Engberg. Men om romansen kommer att nämnas vill inte Christer gå in närmare på.

– Jag kommer inte att vara enfaldig och prata om sånt som folk redan hört. Jag kommer att prata om intressanta saker. Jag har inga lik i garderoben. Man får känna av hur diskussionerna går i gänget och ser vad vi kommer prata om.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!