Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sjögren firar 40 år med supershow

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Christer Sjögren sätter upp en stor show i september nästa år.
Foto: SUSANNA LÖTJÖNEN

Nästa år firar Christer Sjögren 40 år som artist. 

Det firar han med en krogshow om sitt liv och karriär. Den ska innehålla dans, humor och två av Sveriges största sångerskor. 

- Jag ska bjuda på både skratt och tårar, säger Christer.

2008 firar Sveriges populäraste artist, Christer Sjögren, 40 år som artist. Under våren ska han delta i Melodifestivalen och till hösten sätta upp sin största föreställning någonsin, en stor krogshow som ska spegla hans karriär och liv.

 – Flera har sagt att jag borde göra något och nu har det växt fram, säger Christer stolt. Peter Settman ska vara regissör.

Aldrig firat jubileum

Blir Charlotte Perrelli hemlig gäst?Foto: Lisa Sundström  Christer berättar hur han aldrig under alla sina år firat något slags jubileum, varken med Vikingarna eller som soloartist.

 –  Man fattar inte riktigt själv att man hållit på så länge som jag gjort. Det har varit en fantastisk resa har jag insett.

 Med i showen ska också vara två ännu hemliga kvinnliga sångerskor.

 –  Samtal förs med flera men inga kontrakt är skrivna. De är stora och jag har jobbat med dem förut, säger han hemlighetsfullt.

 Christer Sjögren har tidigare samarbetat med Carola, Charlotte Perrelli, Sissela Kyle och Pernilla Wahlgren.

 Krogshowen har premiär 18 september på Tyrol i Stockholm.

FAKTA

Är med i Melodifestivalen 2008
Namn:
Christer Sjögren.
Ålder: 57 år.
Familj: Gift sedan 19 års ålder med frun Birgitta, 57, dotter Charlotte, 36, och barnbarnet Nora, 2.
Bor: Villa på 350 kvadratmeter vid sjön i Värmland.
Aktuell: Med i ”The Christmas Show” - julshow med Di Leva, Anders Ekborg, Sarah Dawn Finer, Shirley Clamp. Sista föreställning i Globen 19 december. Melodifestivalen 2008. Ny krogshow på Tyrol 18 september 2008.

omröstning sjögren

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.