Agneta Sjödin är tillsammans med Martin Lamprecht, Kristin Kaspersens ex. Foto: OLLE SPORRONGAgneta Sjödin är tillsammans med Martin Lamprecht, Kristin Kaspersens ex. Foto: OLLE SPORRONG
Agneta Sjödin är tillsammans med Martin Lamprecht, Kristin Kaspersens ex. Foto: OLLE SPORRONG
Martin Lamprecht var även tidigare gift med friidrottsstjärnan Erica Johansson. Foto: JAN WIRIDEN / GT/EXPRESSENMartin Lamprecht var även tidigare gift med friidrottsstjärnan Erica Johansson. Foto: JAN WIRIDEN / GT/EXPRESSEN
Martin Lamprecht var även tidigare gift med friidrottsstjärnan Erica Johansson. Foto: JAN WIRIDEN / GT/EXPRESSEN
Kristin Kaspersen. Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSENKristin Kaspersen. Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Kristin Kaspersen. Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN

Sjödins nya romans – Kaspersens ex-kärlek

Publicerad

Agneta Sjödin är tillsammans med Martin Lamprecht, Kristin Kaspersens ex - bara ett år efter skilsmässan från idrottsstjärnan Erika Johansson.

Programledaren bekräftar själv den glada nyheten, något Hänt Extra var först med att rapportera.

"Ja, det stämmer att vi träffas. Men jag håller det gärna privat" skriver Agneta Sjödin i ett sms.

Agneta Sjödin, 50, har varit singel under en längre tid och fokuserat på sig själv och sin dotter. 

Men nu har hon hittat kärleken igen. Programledaren är sedan några månader tillsammans med Martin Lamprecht, 54.

"Ja, det stämmer att vi träffas. Men jag håller det gärna privat" skriver Agneta Sjödin i ett sms.

Martin Lamprecht skilde sig för ett år sedan från längdhopperskan Erica Johansson, 44. Paret var gifta i åtta år och har en gemensam dotter. 

Ingen av dem har velat ge några kommentarer kring uppbrottet, men i julas medgav Erica Johansson att det varit en tuff tid.

– Det har varit ett väldigt jobbigt år. Men nu är det som det är, livet går vidare, sa Erica Johansson.

Martin Lamprecht bekräftade nyligen sitt förhållande med Agneta Sjödin, något Hänt Extra var först med att rapportera.

– Ja, det stämmer, vi träffas, sa han till Hänt Extra.

Har barn med Kristin Kaspersen

Martin Lamprecht har tidigare figurerat flitigt i medierna. Den föredetta modellen och elitidrottsmannen har tävlat för landslaget i modern femkamp. 

I början av 2000-talet var Martin Lamprecht sambo med Kristin Kaspersen, 48. Tillsammans har de sonen Filip, 20.

Martin Lamprecht har sonen Filip tillsammans med Kristin Kaspersen.Foto: YLWA YNGVESSON

 

LÄS MER: Strömstedts och Sjödins dotter har vuxit upp 

 

Har hållit romansen hemlig

Efter flera år som singel sa Agneta Sjödin för ett tag sedan att hon är redo att möta kärleken igen. Enligt programledaren mår hon numera så bra i sig själv att hon har väntat in en partner som passar henne, och inte skaffat någon bara för att hon känt sig ensam.

– Det klart man vill ha någon men det ska vara en bra partner, någon som matchar en. Eftersom jag mår så bra i mig själv så har jag tid och tålamod att vänta på någon som känns riktigt bra, har hon sagt.

Redan i höstas avslöjade Agneta Sjödin att det finns en person som får hennes hjärta att klappa hårdare. Men den nya romansen ville hon då hålla hemlig.

– Jag är dålig på att ljuga. Det är väldigt privat, jag tänker inte prata om det, sa hon i "Anitha" på Aftonbladet TV.

– Men du träffar någon? frågade programledaren Anitha Schulman.

– Ja absolut, sa Agneta Sjödin.

Vill hålla relationen privat

Agneta Sjödin har några uppmärksammade relationer bakom sig. Hon har dottern Maja, 19, med Niklas Strömstedt. 

För ett år sedan pekades Pierre Dahl, 49, ägare till kampsport- och kosttillskottsbutikerna Budo & Fitness, ut som Agneta Sjödins nya man. Men hon förnekade att det var en seriös relation.

– Nej, det var ingenting sådant. Det var inget för mig, sa Sjödin.

Programledaren sa också att hon kommer vara noga med vad hon berättar om kärlekslivet framöver. Agneta Sjödin väljer att hålla detaljerna om relationen hemliga tills vidare.

– Där är jag vis av erfarenhet, var sak har sin tid.

 

LÄS MER: Sjödin väljer bort miljonären för nya kärleken 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag