Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sjödins livsförändring – med nya kärleken

Agneta Sjödin. Foto: OLLE SPORRONG
Agneta Sjödin och Martin Lamprecht. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Under de senaste åren har livet förändrats för Agneta Sjödin.

Hon har både sagt upp avtalet med TV4, och hittat kärleken igen.

Nu berättar Agneta Sjödin hur de senaste årens motgångar förändrat henne som person.

– Jag vill må bra inombords, om jag mår bra inombords så funkar mina relationer så mycket bättre, säger hon i en intervju med Aftonbladet söndag.

Den folkkära programledaren Agneta Sjödin, 51, har under den senaste tiden haft många förändringar i sitt liv.

Förutom att ge ut en ny bok har hon också både avslutat kontraktet med TV4 efter 27 år på kanalen. Dessutom har hon funnit kärleken i Martin Lamprecht, 55.

I Aftonbladet söndag berättar hon om den senaste tidens livsförändringar.

– Livet är förändrat, men jag tycker att det är väldigt härligt. Jag kan reflektera över att så många lever i en väldig stress, och det är det jag inte vill vara en del av. Stressen kring att få vara med , det är bättre att försöka hitta något där man kan vila och där ens hjärta kan landa, säger Agneta Sjödin i Aftonbladet söndag.

Låtsades som hon var i ett förhållande

I likhet med hennes karaktär i sin nya roman "Drömdagboken" så berättar Agneta Sjödin att hon själv för ett tag sedan bestämde sig för att göra en förändring i sitt liv.

Hon hade under de sju senaste åren gått runt och känt en viss svårighet att träffa någon och att alla bra män är upptagna. Men då bestämde hon sig plötsligt för att ändra tankesätt.

– Hela sommaren gick jag runt och kände som om jag redan var i ett jättehärligt förhållande. Jag låtsades, eftersom jag vet att allt är energi och vi drar till oss den energi vi sänder ut. Antingen så möter man bort saker man längtar efter för att man går runt och tänker på att man inte har det, eller så drar man till sig det man tänker att man faktiskt har i sitt liv, säger hon till Aftonbladet söndag.

Känner sig lugn och stabil

Och det var just det som hände för Agneta Sjödin. För i november förra året träffade hon återigen kärleken i sambon Martin Lamprecht. En relation hon beskriver som lugn och stabil.

– Jag vill må bra inombords, om jag mår bra inombords så funkar mina relationer så mycket bättre. Så nu söker jag mig alltid till saker som får mig att må bra, säger hon i en intervju med Aftonbladet söndag.