Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sista orden före oväntade draget i ”Paradise hotel”

Hannah ”HK” Klosterman är den första kvinnan som kastat kulan.
Foto: TV3
”Jag tyckte det var jobbigt, och det står jag för än i dag”, säger Jesper Bengtsson.
Foto: TV3
Hannah ”HK” Klostermans jubel.
Foto: TV3
De övriga deltagarna hejade på.
Foto: TV3
Jesper Bengtsson i tårar efter att kulan kastats.
Foto: TV3

Kulan slängs i marken på 300 000, och Hannah ”HK” Klosterman går till ”Paradise hotel”-historien, som den första kvinnan som slängt kulan.

Nu avslöjar vinnarparet spelet bakom kulisserna – och orsaken till Rebecca Stellas utbrott i sändning.

– De kan stå och skrika hur mycket de vill, det värsta de kan få är en utskällning av Rebecca, säger Jesper Bengtsson.

På onsdagskvällen sänds finalavsnittet av ”Paradise hotel”, där Jesper Bengtsson, 23, och Hannah ”HK” Klosterman, 21, ställs mot varandra i kulceremonin.

Efter en dramatisk ceremoni väljer Hannah Klosterman att kasta kulan på 300 000 kronor – vilket gör henne till den första kvinnan i ”Paradise hotels” historia att slänga kulan.

Det oväntade draget gör alltså att ”HK” går hem 300 000 kronor rikare medan de utslagna deltagarna får 10 000 kronor var. Den andra vinnaren, Jesper Bengtsson, lämnas lottlös, och kan inte hålla tårarna tillbaka.

– Jag hade ett klart mål, och jag skulle uppnå det. Jag kom så extremt långt, jag kom till final, jag kom till kulceremonin. Jag skiter fullständigt i pengarna, det är inte det som är saken. Jag skulle bli den första som kastade kulan på 500. Det är vad det är, det är ett spel, säger Jesper Bengtsson i ”Paradise hotel”.

”Hjärtat som talade”

Nu förklarar Bengtsson känslorna kring de förlorade pengarna, och menar att många av de utslagna deltagarna inte förtjänar några pengar.

– Jag tyckte det var jobbigt, och det står jag för än i dag. Jag hade slängt den på femhundringen, men jag hade ju inte låtit henne gå lottlös ändå. Men många som stod där bak, jag tycker inte de förtjänade en krona.

Han avslöjar också beslutet han tog innan kulceremonin, och de sista orden till ”HK”.

– Det sista jag sa till ”HK” innan vi gick upp till kulceremonin var: ”Vad som än händer, så kommer inte det förändra vår vänskap”. Vilket är hur klantigt som helst, men jag tror att det var hjärtat som talade då.

”De snåla förlorarna”

Hannah Klosterman har tydliga planer för sin stora vinst – hon ska betala av delar av sitt bostadslån.

– Han kanske får en slant också. Men jag tänker investera dem, säger hon.

I avsnittet syns också de utslagna ”Paradise hotel”-deltagarna bli utskällda av programledaren Rebecca Stella – men utan att tittarna får se varför.

Jesper Bengtsson och Hannah Klosterman förklarar nu det oklara utspelet. Medan deltagarna egentligen skulle vara tysta under ceremonin var det flera som hetsade vinnarna och skrek att de skulle kasta kulan.

– Vissa är respektlösa, och de står och bara ”Kasta kulan!”, och viskar och har sig, säger Hannah Klosterman, och Jesper Bengtsson fyller i:

– De är nervösa, de vill ju ha cash, de snåla förlorarna. De har inget att förlora. De kan stå och skrika hur mycket de vill, det värsta de kan få är en utskällning av Rebecca.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.