Simon Sköld och Camilla Läckberg är numer äkta makar. Foto: / ALEX LJUNGDAHLSimon Sköld och Camilla Läckberg är numer äkta makar. Foto: / ALEX LJUNGDAHL
Simon Sköld och Camilla Läckberg är numer äkta makar.  Foto: / ALEX LJUNGDAHL
Simon Sköld och Camilla Läckberg har varit ett par sedan 2013. Foto: OLLE SPORRONGSimon Sköld och Camilla Läckberg har varit ett par sedan 2013. Foto: OLLE SPORRONG
Simon Sköld och Camilla Läckberg har varit ett par sedan 2013.  Foto: OLLE SPORRONG

Simons kärlekssång till hustrun Camilla

Publicerad

På gästlistan till Camilla Läckbergs och Simon Skölds bröllop fanns flera kända artister med. 

Flera av dem uppträdde under kvällen, men även kvällens huvudperson – Simon Sköld – framförde en kärlekssång till sin nyblivna hustru Camilla. 

”Inte ett öga torrt", skrev Fredrik Federley som fångade ögonblicket på Instagram. 

Det var under lördagen som Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30 blev äkta makar. Bröllopsdagen avslutades med en storslagen fest på Skeppsholmen i Stockholm. 

 

LÄS MER: Läckberg och Sköld gifte sig i hemlighet 

 

Gästlistan innehöll en rad kända namn så som Måns Zelmerlöw, Nanne Grönvall. Niklas Strömstedt, Oscar Zia,  Andreas Lundstedt och Tess Merkel – alla kända svenska artister. Flera av dem uppträdde också under kvällen. Måns Zelmerlöw framförde bland annat sin Eurovision-hit "Heroes" och gruppen Alcazar underhöll senare på kvällen. 

Simons kärlekssång till Camilla

En av dem som gjorde störst intryck på bröllopsgästerna med sin sång var en av kvällens huvudpersoner – Simon Sköld. 

Simon framförde en riktig kärlekssång, Bruno Mars hit ”Marry you”, inför ögonen på sin nyblivna hustru Camilla Läckberg. 

En av kvällens gäster, Fredrik Federley, fångade ögonblicket på film och publicerade klippet på sin Instagram. Under klippet skriver han: 

”När Simon Sköld sjunger för Camilla Läckberg. Inte ett öga torrt”. 

https://www.instagram.com/p/BVdMGBplw_u/?taken-by=federley

Gifte sig i hemlighet

Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighet. Bröllopsceremoni hölls för familjen och för de närmsta vännerna. Senare under kvällen överraskades festgästerna. De hade kommit till vad de trodde var Simon Skölds 30-årsfest men vad som senare visade sig vara bröllopsfesten. 

 

LÄS MER: Kändisfesten i natt – efter hemliga bröllopet

 

En av dem som blev överrumplad var Micael Bindefeld. 

"Wow, vilken överraskning. Grattis Mr och Mrs Läckberg Sköld", skrev han på Instagram. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag