Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Simons bakslag inför alla – tjejerna väljer rivalen

Simon Hermansson är tävlingsinriktad.
Felix Almsved har alla tjejer under en stund. Foto: TV4
Emmy Rönning i ”Bachelor”. Foto: TV4

När Simon Hermansson och Felix Almsved är på pilbågedejt med tjejerna låter Simon Hermansson den andra bachelorn att börja. 

Något som gör att han blir utan tjejer. 

– Jag vet inte om det var mig eller själva pilbågeskytten som tjejerna var mest intresserade av. Men det var så klart kul att tjejerna stannade vid mig medan Simon går därifrån, säger Felix Almsved i programmet. 

Årets ”Bachelor” i TV4 är historiskt. I år deltar inte bara en bachelor – utan två och det gör att vissa spelregler kastas omkull. 

I kvällens avsnitt åker Simon Hermansson och Felix Almsved på en gemensam dejt med tjejerna – som blir lite väl tävlingsinriktad. De ska nämligen skjuta pilbåge.  

Simon Hermansson ger Felix äran att börja. I programmet berättar han att han i stället ställer sig en bit bort för att vänta på de tjejer som vill komma och prata med honom. 

– Jag drog i gång dejten, jag är mer van vid det här. Jag tycker att jag känner tjejerna lite bättre än vad Felix gör, säger han i programmet. 

– Simon kan få ta kommandot. Jag är inte här för att hänga med honom. Jag vill hänga med tjejerna, säger Felix Almsved i sin tur. 

Felix Almsved om rivalen 

Men ingen följer efter Simon och tjejerna står kvar med Felix. 

– Jag vet inte om det var mig eller själva pilbågeskytten som tjejerna var mest intresserade av. Men det var så klart kul att tjejerna stannade vid mig medan Simon går därifrån, säger Felix Almsved. 

Han fortsätter: 

– På något sätt bli det naturligt uppdelat. Jag har tjejer runtomkring mig och fokuserar på dem. Jag har ingen aning om vad Simon har för sig. 

Simon är inte överförtjust i att Felix nu också slåss om tjejerna. 

– Det klart att det känns konstigt att ha Felix här runtomkring. Det var ingenting jag var förberedd på vilket gör att det blir en speciell situation. Men man måste försöka fokusera på det man är här för och det är tjejerna. 

Emmy Rönnings avslöjande om Simon Hermansson 

Kärlekssökaren Emmy Rönning tror inte att Felix har något emot att de är två bachelors. 

– Jag tror att det är lugnt från Felix håll. Jag tror att det är Simon som har svårare för Felix. 

Hon berättar också vilken typ av aura Simon har – en storkuks-aura. Han vet hur han ska snacka, han äger rummet, berättar hon. 

– O ja. Man märker direkt att Simon har storkuks-aura. Man kan gå från storkuks-aura till minipenis-aura ganska snabbt.  

Lite senare får Simon Hermansson besök av tjejerna – och flera tjejer vill gå på dejt med honom, berättar de i programmet. 

”Bachelor Sverige” sänds måndag till torsdag på TV4 Play, Sjuan och C More.

Årets två bachelor delar sin bild av programmet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.