Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Simons avslöjande inifrån Isabella Löwengrips lyxfasad

Foto: IBL BILDBYRÅ

Isabella Löwengrip, 28, visar upp lyxiga hus och privatflyg på sociala medier.

Men det finns en annan sanning bakom fasaden – nu berättar 23-årige Simon Sjögren, tidigare operativ chef på Löwengrips bolag, om det hårda arbetet bakom framgångarna.

– Det har både varit otroligt spännande och väldigt krävande, säger han i en stor intervju med Resumé.

Simon Sjögren var bara 20 år när han fick ett halvtidsjobb som Isabella Löwengrips assistent. Han avancerade snabbt till operativ chef för bolaget Löwengrip Invest men valde nyligen att lämna bolaget för ett jobb på Hannah Widells och Amanda Schulmans Perfect Day Media.

I en stor intervju med branschtidningen Resumé berättar Simon Sjögren nu om åren med Isabella Löwengrip.

– Det blir en sådan stor del av hela ens liv och identitet, därför känns det som ett jättestort beslut att lämna Löwengrip. Speciellt eftersom jag och Isabella har jobbat så tajt under de här åren. Den resa hon gjort under de tre senaste åren med sitt varumärke har jag varit en jättestor del av. Jag vet ju att vår relation kommer att finnas kvar, men det kommer att se annorlunda ut, säger Simon Sjögren till tidningen.

”Väldigt krävande”

Han beskriver Isabella Löwengrip som hårt arbetande och ”väldigt mycket entreprenör och otroligt driven”.

– Det har både varit otroligt spännande och väldigt krävande. Jag har gjort saker jag aldrig gjort förut och som jag inte kunnat sedan tidigare, och fått lära mig under tiden som jag varit mitt uppe i det. Jag har ju också stått nära Isabella som vän när hon gått igenom jobbiga perioder med mycket mediebevakning kring tuffa grejer. Men sammantaget har det varit en fantastisk tid. Som chef har jag ingenting ont att säga om henne, hon har varit extremt bra och framför allt väldigt givmild., säger Simon Sjögren till Resumé.

Han berättar att han skulle kunna jobba med henne tills han dör men att han inte vill det – och att han hoppas att ”spännande saker” ska hända på firman när han slutar.

”En chock för henne”

När Simon Sjögren sade upp sig från Löwengrip Invest skrev Isabella Löwengrip på sin blogg: ”Jag som alltid tar allt rationellt i vanliga fall blev nästan förkrossad känslomässigt.”

– Jag tror att hon har känt en jättestor trygghet i mig, som jag även har känt i henne. Jag har gått och funderat på detta en lång period och det har ju inte hon gjort, så det är klart att det först blev en chock för henne. Hade jag blivit av med en av mina närmaste medarbetare hade jag också känt: vad fan ska vi göra nu? Det tror jag är helt naturligt. Men jag har sagt till henne: jag avslutar inte vår relation, jag vill vara ett sms bort för alltid, säger Simon Sjögren till Resumé.