Simon Sköld mötte Prins Carl Philip på gokart-banan. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURESSimon Sköld mötte Prins Carl Philip på gokart-banan. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
Simon Sköld mötte Prins Carl Philip på gokart-banan.  Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
Simon Sköld och Prins Carl Philip. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURESSimon Sköld och Prins Carl Philip. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
Simon Sköld och Prins Carl Philip.  Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES
Simon Sköld är gift med Camilla Läckberg. Foto: EXPRESSENSimon Sköld är gift med Camilla Läckberg. Foto: EXPRESSEN
Simon Sköld är gift med Camilla Läckberg.  Foto: EXPRESSEN

Simon Skölds otippade möte med prins Carl Philip

Publicerad

Simon Sköld berättar om mötet med prins Carl Philip. 

MMA-fightern, som är gift med Camilla Läckberg, tävlade mot prinsen i gokart förra veckan. 

"Vinnaren av Carl Philips Racing Pokal blev Carl Philip & Per Wilander, stort grattis, Riktigt grymt kört!", skriver Simon Sköld på Instagram. 

MMA-fightern Simon Sköld som är gift med Camilla Läckberg, tävlade i gokart mot prins Carl Philip. 

Under söndagen var Sköld i Lidköping och körde Gokart på Prins Carl Philips anläggning. Det var totalt 16 förare som tävlade i par, vinnarna blev prinsen och hans tävlingspartner Per Wilander. Simon Sköld gratulerade sen sina konkurrenter på Instagram. 

"Vinnaren av Carl Philips Racing Pokal blev Carl Philip & Per Wilander, stort grattis, Riktigt grymt kört!", skriver han under Instagram-bilden. 

 

LÄS MER: Simons kärleksdiss mot Camilla Läckberg 

 

https://www.instagram.com/p/BXcs7l6jpAy/?taken-by=simonskold

Simon Sköld kastades in i hetluften 

MMA-fightern berättar i bloggen att han inte hade hunnit testköra lika mycket som de andra hade gjort innan tävlingen. 

"Jag åkte bara över dagen så han inte med att träna på lördagen som de övriga gjort utan kastades direkt in i hetluften men galet vad kul det var!", skriver Simon Sköld i inlägget. 

Sköld berättar att han är van vid att köra bil på bana men att gokart är något nytt. 

"Jag har inte kört så mycket kart utan är mer van att köra bil på bana, men det gick ändå okej och på de tre heat jag körde kom jag ner på 59 sekunder vilket ändå var helt okej. Hade nog kunnat kapa några sekunder till om jag fått vara ut på banan några fler gånger.", skriver bloggaren i inlägget. 

 

LÄS MER: Fräcka draget mot Simon efter bröllopet 

 

https://www.instagram.com/p/BXfJ2WWD4Cx/?taken-by=simonskold

 

Gifte sig i hemlighet med Camilla Läckberg

Simon Sköld och Camilla Läckberg gifte sig i hemlighet under juni. 

Kärleksceremonin blev en överraskning för vänner och familj. Så sent som i mars i år annonserade paret, som förlovade sig 2015, att det inte blir något bröllop i år.

Paret gifte sig ute på Camilla Läckbergs lantställe under eftermiddagen. Vigselförrättare var Mia Törnblom. Därefter åkte ca 50 gäster närmare vänner, släkt och familj båt.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag