Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Simon Sköld får över en miljon för reklamen

Simon ska enligt uppgift få över en miljon kronor för jobbet.
Simon Sköld och Camilla Läckberg. Foto: Henrik Jansson

Här är Simon Skölds avklädda miljonreklam.

Simon Sköld är aktuell i "Let's Dance", men också som ansiktet utåt för en spelsajt – i en ny reklamfilm för företaget syns han i bara kalsongerna.

Simon Sköld är en av deltagarna i kommande säsongen av "Let's Dance".

Men samtidigt är han också aktuell som ansiktet utåt för spelsajten Mobilbet. Sköld syns i bara kalsongerna i en ny, vågad reklamfilm för företaget. Dessutom finns bilder på Sköld i bar överkropp på företagets hemsida.

Får över en miljon

Enligt uppgift så får Simon Sköld över en miljon kronor för reklamjobbet.

Kampsportaren Sköld blev uppmärksammad när han inledde en relation med Camilla Läckberg. Han är numera sambo med deckarförfattaren. När Sköld var med i "Nyhetsmorgon" tidigare i februari så berättade han att han såg han fram emot tävlingen.

– Det är något nytt, som jag inte riktigt kan. Men det är det som gör det spännande också, man kastar sig in i något man inte riktigt vet, har han sagt om deltagandet i danstävlingen som firar tio år.

Lämnade Thailand

Paret var på kärlekssemester i Thailand i samma veva som Sköld blev klar i "Let's Dance". Sköld fick åka tillbaks hem till Sverige för att träna inför programmet.

"Bara en timme sen han åkte och jag saknar honom redan nåt förfärligt. Har alltid varit bra på att ta hand om mig själv, men har förändrat mycket att sen juni bli behandlad som en prinsessa och varje morgon vakna med någon som har inställningen "Hur kan jag göra ditt liv underbart i dag?", skrev Camilla Läckberg då på Instagram.

Camilla Läckberg har själv deltagit i "Let's dance" och slutade på en fjärde plats 2012. Efter sin medverkan har hon fortsatt träna dans.

Expressen har sökt Simon Sköld utan resultat.

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!