Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Simon Cowell förd akut till sjukhus

Simon Cowell.
Foto: RICH FURY / AP TT NYHETSBYRÅN
Simon Cowell.
Foto: MEDIAPUNCH/REX / MEDIAPUNCH/REX REX FEATURES

"X Factor"-jurymedlemmen och musikmogulen Simon Cowell har förts akut till sjukhus efter en olycka i sitt hem, skriver Daily Mirror.

Efter att Cowell tidigt på morgonen ska ha fallit handlöst ner för en trappa har han också ha setts utanför huset med ett nackskydd.

Daily Mirror skriver att "X Factor"-stjärnan Simon Cowell tros svimmat när han skulle hämta en kopp varm mjölk – och fallit handlöst ned för trappan.

Det oklart om Simon Cowells son Eric eller hans partner Lauren fanns i huset när olyckan inträffade.

– Det har varit en läskig morgon. Det var tidigt och Simon gick ner för trappan för att hämta varm mjölk eftersom han inte kunde sova, säger Daily Mirrors källor.

Togs ut i nackskydd

Enligt källor till Daily Mirror tillkallades ambulans. Cowell ska sedan ha tagits ut från huset i nackskydd, omgiven av oroad personal.

Simon Cowells program "X Factor" drar i gång på allvar till helgen, med första liveprogrammet på söndag. Nyligen har fyra av artisterna i programmet tilldelats wild cards till livesändningarna.

Musikmogulen Simon Cowell har jobbat med artister som Leona Lewis, Fifth Harmony, Il Divo, OneDirection och Westlife genom sitt skivbolag Syco Music. Han har också gjort sig känd som hårdför jurymedlem i ”American Idol" och brittiska "X Factor".

Tvingades be om ursäkt

Så sent som förra året tvingades Simon Cowell be om ursäkt efter att ha skämtat om om programledaren Rylan Clark-Neals sexuella läggning i direktsändning av programmet "Xtra Factor", ett slags fortsättning på "X Factor".

– Förlåt, jag skulle inte ha sagt så, sa Simon Cowell efteråt.


LÄS MER: Simon Cowell ber om ursäkt efter skämtet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.