Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Silvstedts skräck – efter familjemedlemmens olycka

Victoria Silvstedts mamma råkade ut för en allvarlig trafikolycka i höstas.Foto: OLLE SPORRONG
Nu berättar hon om den otäcka händelsen.Foto: NIGHT VISION / SPLASHNEWS.COM / IBL B / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

Victoria Silvstedts mamma råkade ut för en allvarlig trafikolycka i höstas.

Nu berättar hon om den otäcka händelsen.

– Hon har haft änglavakt. Det kunde ha varit värre, säger hon i Svensk Damtidning.

Fotomodellen och affärskvinnan Victoria Silvstedt, 44, blir intervjuad i veckans nummer av Svensk Damtidning – och där berättar hon om att hennes mamma råkat ut för en allvarlig trafikolycka. 

– Jag vill ge ett påskägg med chokladhjärtan till min mamma, som blev påkörd av en bil i Florida i höstas och som legat på intensiven i två veckor, fått göra en höftoperation och som precis har kunnat börja gå utan rullator och käpp. God bless, säger hon till Svensk Damtidning och fortsätter:

– Hon har haft änglavakt. Det kunde ha varit värre. Var försiktiga när ni är ute och går i trafiken och lita inte på någon som kör.

Ofta på besök i Stockholm

Bollnäs-tjejen Victoria Silvstedt är glamourmodellen som blivit affärskvinna. Hon har inte bott i Sverige sedan hon var 17 år, men den senaste tiden har hon besökt Stockholm ofta. Anledningen är att hon har gjort ett antal fastighetsaffärer i den svenska huvudstaden.

– Ja, jag kommer ganska ofta till Stockholm. Jag har köpt rätt mycket fastigheter i stan. De äger jag, jag köper och säljer vidare. Just nu har det varit en bra marknad för att köpa, jag passar på, sade hon när Expressen pratade med henne under fjolåret.

Victoria Silvstedt var sommarvärd i P1 under 2018. Där berättade hon bland annat om sitt äktenskap med med den amerikanske tv-journalisten Chris Wragge och varför deras förhållande sprack. 

– Jag provocerade fram skilsmässan, men det beslutet var oerhört svårt att ta. Det tog mig tre år. Jag var otrogen och han förlät mig alltid. Men jag kunde inte leva med att bedra honom. Vår separation är fortfarande en väldigt mörk period i mitt liv, säger Victoria Silvstedt i sitt sommarprat.

Expressen har sökt Victoria Silvstedt som inte vill kommentera ytterligare utan hänvisar till det hon säger i Svensk Damtidning.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.