Victoria Silvstedt och hennes syster Veronica medverkade i onsdagens "Två på resa". Den kända modellen och programledaren berättar då att hon börjar bli sugen på att skaffa barn och familj. "Det är någonting som jag verkligen vill", säger hon. Foto: SVT
Victoria Silvstedt och hennes syster Veronica medverkade i onsdagens "Två på resa". Den kända modellen och programledaren berättar då att hon börjar bli sugen på att skaffa barn och familj. "Det är någonting som jag verkligen vill", säger hon.  Foto: SVT

Silvstedt om barn: "Det är nästa steg"

Publicerad

Victoria Silvstedt trivs med tillvaron.

Och säger nu att hon är sugen på att skaffa familj.

- Det är någonting som jag verkligen vill. Det är nästa steg, menar hon i SVT.

Det är i onsdagens "Två på resa" som ett kamerateam följer Victoria Silvstedt och hennes syster Veronica när de besöker Monaco.

Victoria Silvstedt, känd världen över som modell och bland annat programledare, säger då att hon nu är sugen på ett lugnare livstempo och även på att skaffa familj.

- Ibland när jag kommer hem till Sverige och hälsar på familjen börjar man tänka att det är så här ett vanligt liv egentligen är, säger hon i SVT.

"Så man har allt"

Hon fortsätter senare att berätta om sina framtidsdrömmar:

- Efter att man har tjänat ihop pengar så att man har allt, och har gjort den här karriären, så tycker jag att den enda som fattas är familj och barn.

- Annars tycker inte jag att det är någon mening att kämpa så här och tjäna så mycket pengar, om man inte kan unna sig någonting med någon annan. Det är någonting som jag verkligen vill, det är nästa steg.

Under besöket i Monaco minns systrarna Silvstedt hur det var när Victoria försökte slå sig in i modellbranschen.

Veronica berättar hur chockad hon var när hon träffade syrran under en modelltävling i Istanbul och beskriver henne som "ett skellett".

- Efter det åkte vi på en minsemester i Turkiet. Så låg vi där och solade och helt plötsligt svimmade Victoria. Sjukpersonalen fick komma dit och ge henne vätska och mat. Det var en läskig situation, säger Veronica Silvstedt.

"Aldrig är tillräcklig"

Victoria om viktpressen i början av karriären:

- Det var när jag började som modellagenturen framför allt sa att jag borde gå ner fem, åtta, kilo. Man kommer in i det där och tycker själv att man aldrig är tillräcklig.

- De där åren var ganska jobbiga. men man tänker inte att det är fel, man tänker att så här ska det vara. Efter det där så började jag tänka till.

"Hitta självförtroendet"

Vändningen kom när Victoria Silvstedt fick möjligheten att posera i Playboy.

- Det var då som jag började komma in i mig själv och hitta självförtroendet och stå på mina egna ben och känna att jag är någon. Jag är inte bara en modell som behandlas som skit, utan jag är en person som kan vara stolt över mig själv, säger hon i "Två på resa" och fortsätter:

- Klart att jag spelade upp det blonda, men det kommer med Playboygrejen. Men det var lättare än att spela upp den anorexiska modellen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag