Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Silvana Imam uppges vara klar för ”Så mycket bättre”

Benjamin Ingrosso klar för "Så mycket bättre"
Artisten Silvana Imam är klar för ”Så mycket bättre”, enligt källor till Aftonbladet.Foto: ADAM IHSE / TT / TT NYHETSBYRÅN
Silvana Imam kom ut med sin senast skiva förra året.Foto: HENRIK JANSSON

Silvana Imam är nästa artist som är klar för årets säsong av ”Så mycket bättre”, skriver Aftonbladet.

Den Grammisvinnande rapparen kommer synas på Gotland tillsammans med artister som Plura Jonsson och Benjamin Ingrosso.

Rapparen Silvana Imam, 33, uppges vara klar för sommarens inspelningar av ”Så mycket bättre”. Detta enligt källor till Aftonbladet.

Artisten kom ut med sin första skiva 2013 och släppte sin senaste skiva ”Heliga moder” 2019. 2016 tog hon hem en Grammis för årets artist.

Nu uppges hon, enligt vad Aftonbladet tidigare har rapporterat, göra Benjamin Ingrosso, Loreen, Newkid, Plura Jonsson, Lili & Susie Päivärinta sällskap på pensionatet Grå gåsen där inspelningarna av det populära TV4-programmet brukar äga rum.

 

Förväntas spelas in som vanligt

I nuläget tyder allt på att inspelnigarna av ”Så mycket bättre” kommer äga rum som planerat trots coronapandemin. Detta trots tidigare rykten om att produktionen tittat på möjliga inspelningsplatser närmare Stockholm.

– ”Vi ser fram emot att presentera ett gäng fantastiska artister lite längre fram”, har TV4:s presschef Lina Berggrén tidigare skrivit i en kommentar till Aftonbladet gällande uppgifterna om artisterna, programupplägget och inspelningsplatsen.

Den senaste säsongen av ”Så mycket bättre” var programmets tionde och firades med en specialsäsong där flera gamla gäster kom tillbaka till Gotland. Då syntes artister Magnus Uggla, Miss Li, Petter, Carola och Orup bland de medverkande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.