Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sigrids triangeldrama med okända älskarinnan

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: TV4

"Bonde söker fru"-profilen Sigrid Bergåkra berättar nu hur hon blev sviken av ett ex.

Han lovade henne ett liv tillsammans – men sanningen var att det hela var en bluff.

– Det visade sig finnas en till kvinna i hans liv, säger hon.

Sigrid Bergåkra, 45, från "Bonde söker fru" 2016 berättar att hon tidigare blivit bränd i ett förhållande. Personen hon var tillsammans med visade sig vara någon helt annan. 

– Han utgav sig för att verkligen vara en helylleperson och jag var strålande lycklig. Jag frågade honom flera gånger "är du sann, är du verkligen verklig och får jag uppleva det här". Jag fick nypa mig i armen flera gånger i början, säger hon. 

Drog tillbaka allt

Men det skulle snart förändras. Pojkvännen slutade att stå upp för det han lovade, enligt tv-profilen. 

– Han lovade mig ett liv tillsammans och att vi skulle bo tillsammans. Alla saker som jag hade längtat efter, det drog han tillbaka, säger hon. 


LÄS MER: Sigrid lämnade efter familjebeskedet


Till slut gick det så långt att expojkvännen inte ville ses offentligt tillsammans, inte på restaurang och inte ute på stan. 

Sigrid Bergåkra började ana oråd – och fick sina farhågor besannade.  

– Det visade sig finnas en till kvinna i hans liv, eller kanske var de flera, säger hon och fortsätter:

– En av dessa kvinnor kände jag till så det är klart att det kom fram till slut. Sanningen hann ikapp. Hon och jag blev faktiskt vänner och vi båda sa upp bekantskapen med honom.  

Lever som singel

Det tog hårt på "Bonde söker fru"-profilen att bli sviken på det sättet. 

– Jag blev väldigt ledsen över att någon väljer att göra så här som han gjorde mot mig, i stället för att vara rak och säga att man tycker om två kvinnor samtidigt och behöver fundera en tid.

Efter en turbulent tid i tv lever Sigrid Bergåkra i dag singel och tar inte för givet att hon ska ha en sådan tur att hon träffar en genomgående bra person. 

– Sådan tur kanske man bara inte har helt enkelt. Jag har mina styrkor och svagheter men lärt mig den hårda vägen att ärlighet varar längst.


LÄS MER: Sigrid Bergåkras plötsliga beslut – tvingas lämna programmet 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.