Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sigrids starka ord efter uppbrottet från Samir

Sigrid Bernson och Samir Badran har gått skilda vägar. Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson har valt att resa bort. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES
Samir Badran. Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Efter uppbrottet från Samir Badran valde Sigrid Bernson att resa bort.

Nu berättar dansaren och tv-profilen om tankarna och känslorna i ett ärligt inlägg på Instagram. 

"Jag orkar inte vara rädd längre. Jag kommer dela jobb och jag kommer dela min vardag. Den jag är. Instagram-livet kan verka så lätt och roligt men alla går vi igenom tuffa stunder i livet. Det är bara så det är", skriver hon.

Dansaren Sigrid Bernson, 30, och artisten och tv-profilen Samir Badran, 28, berättade för en dryg vecka sedan att de valt att avsluta sin relation. Kändisparet träffades i tv-programmet "Let's dance" och har varit tillsammans i två år och på Instagram berättade de båda om uppbrottet.

"Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom. Samir har valt att göra slut.", skrev Sigrid Bernson i ett inlägg då.

Dansaren valde att resa bort kort efter uppbrottet – en resa till Kanarieöarna som från början var tänkt att hon skulle ha gjort tillsammans med Samir Badran.

”Jag måste komma bort en stund från allt som varit”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Nu berättar Sigrid Bernson mer om känslorna efter uppbrottet.

"Jag kommer inte låtsas som att livet bara går vidare exakt likadant. För mig som person så fungerar det inte så. Min Instagram är en del av mig, när jag mår bra vill jag skrika ut det till hela världen men precis som nu när livet utmanar mig så vill jag inte behöva låtsas vara oberörd.", skriver hon i inlägget.

Sigrid Bernson skriver att hon känt sig rädd för att dela med sig av sina känslor.

 

 

"Jag orkar inte vara rädd längre"

"Mitt privatliv har inte varit privat någonstans vilket gör den här situationen väldigt speciell. Jag kan välja att inte visa det men det är inte så jag känner. Helt ärligt har jag alltid känt att jag varit rädd att dela med mig till er.. rädd för att bli dömd eller för ”troll” som bara ska skriva hat..", skriver hon oh fortsätter sedan:

"Men jag orkar inte vara rädd längre. Jag kommer dela jobb och jag kommer dela min vardag. Den jag är. Instagram-livet kan verka så lätt och roligt men alla går vi igenom tuffa stunder i livet. Det är bara så det är."

 

 

https://www.instagram.com/p/BtJfWgvBvXF/

Sigrid Bernson: "Ni är så starka"

Inlägget avslutar hon med att hylla alla som delat med sig av sina egna historier och tackar för den kärlek och styrka hon har fått under den svåra tiden. 

"Till alla er som skrivit till mig och delat med er av era historier. Ni är så starka. Vi är så starka. Det måste finnas en mening med allt, det är vad jag väljer att tro oavsett vad som sker. Mitt fokus just nu är helt och hållet på mig själv. Att fylla mig själv med liv och lycka så mycket så att det lyser inifrån. Jag vill känna mig som en diamant, värd allt och som skiner från insidan och ut. Det är så jag brukar känna mig när jag mår bra och det är dit jag vill och ska ta mig igen. Är inte där just nu som ni redan förstått men det är dit jag ska.", skriver hon vidare.

Expressen har sökt Sigrid Bernson.