Samir & Sigrid Foto: Kanal 5Samir & Sigrid Foto: Kanal 5
Samir & Sigrid Foto: Kanal 5
Samir & Sigrid Foto: Kanal 5Samir & Sigrid Foto: Kanal 5
Samir & Sigrid Foto: Kanal 5
Samir & Sigrid Foto: Kanal 5Samir & Sigrid Foto: Kanal 5
Samir & Sigrid Foto: Kanal 5

Sigrids och Samirs sexavslöjande i tv

Publicerad

Samir Badran, 27, och Sigrid Bernson, 29, träffades när de tävlade i ”Let's dance” 2017.

I ”Breaking news” i Kanal 5 berättar de om den sexuella stämningen mellan deltagarna i ”Let's dance” – och om sitt första försök till sex.

– Hon var för full, säger Samir om Sigrid.

Kemin mellan Samir Badran, 27, och dansaren Sigrid Bernson, 29, stack ut under ”Let's dance” förra året. Efter att de båda åkte ur tävlingen fortsatte de att träffas. På efterfesten kysstes de för första gången, berättar de i Kanal 5:s ”Breaking news” med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson på torsdagen.

Paret berättar vidare om den sexuella stämningen – och spänningen – som finns mellan de olika deltagarna i programmet. Det var den spänningen de själva levde ut när de började träffas utanför dansen.

Samir: Sigrid kunde inte

Sigrid Bernson i ”Breaking news”:

– Man hänger så mycket, sen började vi hänga utanför också. Men det var på efterfesten vi ...

– Vi var på efterfesten, vi kysstes, vi gick hem med varandra. Nej,  vi låg inte första kvällen, för hon var för full, fyller Samir Badran i.

– Det är faktiskt sant. Men det var också för att jag var så nervös, jag tyckte det var väldigt bra att vara full, fortsätter Sigrid Bernson.

Paret släpper låt

Men det privata sexavslöjandet är inte det enda paret avslöjar i ”Breaking news”. Samir Badran, som slog igenom i dokusåpan ”Paradise hotel” 2013, och Sigrid Bernson ska släppa en låt tillsammans, berättar de:

– Vi ska göra en låt som våra föräldrar inte kommer gilla, säger Samir Badran.

– Det är något i den som föräldrar kanske inte uppskattar.

Sigrid Bernson säger att låten kommer påminna om popduon Norlie & KKV, att den kommer vara ”ärlig”.

Samir Badran ställde upp i ”Melodifestivalen” 2018 tillsammans med Viktor Frisk, 23. Duon ställde också upp i ”Melodifestivalen” 2015 och 2016.

”Breaking news” sänds på Kanal 5 och Dplay måndagar till torsdagar 22.00..

Relaterade ämnen
Hannes Lundberg Andersson
Hannes Lundberg Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag