Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sigrid lämnar landet efter uppbrottet från Samir

Sigrid Bernson och Samir Badran har gått skilda vägar. Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Sigrid Bernson har nu valt att lämna Sverige för att få tid för sig själv. Foto: MIKAEL PERSSON / MIKAEL PERSSON/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Samir och Sigrid hade varit ett par i nästan två år. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU
Sigrid Bernson.Foto: OLLE SPORRONG

Sigrid Bernson reser bort efter uppbrottet med Samir Badran.

Behöver komma bort och läka.

”Jag måste komma bort från allt som varit”, skriver hon på Instagram.

Under lördagen kom beskedet att det populära kändisparet Sigrid Bernson, 30, och Samir Badran, 28, har gjort slut, efter två år tillsammans. Nu väljer Sigrid att resa bort, för att läka.

”Jag måste komma bort en stund från allt som varit”, skriver hon.

Samtidigt hintar hon om att hon ska skriva mer om uppbrottet inom sinom tid. 

”Jag vill egentligen berätta vad som har hänt och varför jag mår så dåligt nu”, skriver hon. 

Paret träffades under sin inspelning av "Let's Dance" våren 2017 där Sigrid som professionell dansare lärde Samir att dansa. 

Under tiden efter programmet har man fått följa deras kärlekshistoria på deras respektive Instagramkonton – en historia som nu har tagit slut.

De båda gick i helgen ut med att det var artisten Samir Badran som valt att avsluta relationen. Under tisdagsförmiddagen meddelar Sigrid via Instagram att hon åker bort, för att komma ifrån och få läka i sin sorg.

 

 

https://www.instagram.com/p/Bs7SevVBNaz/

Kämpat för kärleken

Sigrid Bernson har tidigare beskrivit i ett Instagraminlägg att uppbrottet gjorde väldigt ont, att hon under hösten kämpat för kärleken trots den tuffa perioden med Samirs utbrändhet. 

Samir Badran har varit öppen om sin mentala ohälsa och tog under hösten en paus från offentligheten och åkte utomlands under en period, Sigrid var kvar i Sverige.

”Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå”, skrev Sigrid i inlägget.

Nu fylls hennes Instagramkonto av hjärtan och kommentarer av följare som ger sitt stöd.

Svårt beslut

Samir Badran har tidigare beskrivit uppbrottet som något av det svåraste han gjort i sitt liv. 

”Känns jättetråkigt, vi har haft det så sjukt bra tillsammans och att behöva göra slut med en person som står så nära är något av det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Vill inte se henne ledsen. Jag är bara glad över att jag vet att det går så bra för henne och att hon är stark och jag önskar henne all lycka i världen!”, skrev han då i ett meddelande till Expressen.

Expressen har varit i kontakt med Sigrid Bernson som inte vill ge någon kommentar.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.